ZBOG OVE LAUŠEVIĆEVE SCENE DANAS PLAČE REGION: Nakon Žarkove prerane smrti ovo posebno BOLI!

Autor:

Zabava

15.11.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žarkova scena u filmu "Sivi dom" danas se deli na društvenim mrežama i izaziva posebnu vrtu tuge!

ZBOG OVE LAUŠEVIĆEVE SCENE DANAS PLAČE REGION: Nakon Žarkove prerane smrti ovo posebno BOLI!

Foto: ATA Images

Legendarni glumac Žarko Laušević preminuo je danas, nakon duge borbe sa teškom bolešću. Vest o njegovoj smrti rastužila je mnoge koji su ga poznavali i pratili njegov rad.

Žarko Laušević rođen je 1956. godine u Cetinju, a nakon završenog studija na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu, započeo je svoju glumačku karijeru. Bio je jedan od najcenjenijih glumaca svoje generacije i ostvario je brojne zapažene uloge u filmovima, pozorištu i televiziji.


I pored velikog uspeha u domaćim ostvarenjima, Žarko je ostvario i uspeh u inostranstvu. Glumio je u filmovima "Kozara" i "Sveti Georgije ubiva aždahu", a sarađivao je i sa poznatim rediteljem Emirom Kusturicom u filmu "Arizona Dream".
Republika

Foto: youtube/printscreen/Serbian Television USA

Žarko Laušević

Jedna od najpotresnijih scena u kojoj je Žarko glumio bila je u filmu "Sivi dom" gde je tumačio lik Šilje. Trenutak kada odlazi iz doma dok mu drugovi pevaju pesmu „Ne, neću plakati“ sada izaziva posebnu tugu. Ljudi na društvenim mrežama komentarišu da ova scena sada posebno boli, imajući u vidu prerani odlazak čuvenog glumca.

 

 


Žarko Laušević će ostati upamćen po svom talentu, harizmi i doprinosu srpskoj kinematografiji. Njegova smrt je veliki gubitak za svet glume i kulturu uopšte.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading