NEMIRNE GRUDI VODITELJKE PINKA: Nikad vrelije izdanje vatrene PLAVUŠE, svi gledaju u neverici (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

17.11.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bujni dekolte lepe voditeljke privukao je svačiju pažnju!

NEMIRNE GRUDI VODITELJKE PINKA: Nikad vrelije izdanje vatrene PLAVUŠE, svi gledaju u neverici (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Bojana Lazić, popularna voditeljka Pink televizije, sinoć je još jednom pokazala zašto važi za jednu od najatraktivnijih voditeljki sa naše medijske scene. Ona se prethodne večeri pojavila na jednom prestoničkom događaju, a njen izgled je ponovo privukao veliku pažnju mnogobrojnih prisutnih, naročito muškaraca.

Naime, vatrena plavuša se na crvenom tepihu pojavila u haljini koja je više otkrivala nego što je pokrivala. Kako je imala problem sa nemirnim grudima, često je morala da namešta svoju haljinu kako bi izbegla neželjene scene. Ipak, to nije umanjilo njenu lepotu i šarm koji su privukli mnoge poglede.

Haljina koju je Bojana nosila, u ljubičastoj boji, pratila je liniju njenog tela, dok je preko obukla crnu kožnu jaknu. Uz to, nosila je i crne sandale i torbicu, što je upotpunilo njen izgled.

Inače, u jednom intervjuu, Lazićeva je govorila o sujeverju u voditeljskom svetu.

- Ima sujete koliko hoćeš i u javnom poslu i u voditeljskom poslu, ali ovde su prvo žene sa kojima se ja privatno lepo slažem, to su žene koje ja volim i koje me podržavaju u svim segmentima. Uglavnom me ne vole, uglavnom me loše komentarišu, ali mene nekako baš briga za to. Meni čak ide u prilog da pričaju o meni, pa bilo to lepo ili ružno - kazala je Bojana, prenosi Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading