VREME JE DA SE UOZBILJIMO: Trener Novobanovčana opominje pred derbi - traži se rad i ozbiljnost!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.11.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turbulentna polusezona se privodi kraju.

VREME JE DA SE UOZBILJIMO: Trener Novobanovčana opominje pred derbi - traži se rad i ozbiljnost!

Foto: FK Omladinac Novi Banovci

Dušan Kljajić

Mnogo oscilacija pokazali su fudbaleri Omladinca iz Novih Banovaca tokom jesenjeg dela sezone 2023/24 u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog fudbala.

 

Start je bio katastrofalan. Tokom prva četiri pprvenstvena duela, zabeleženo je isto toliko poraza bez postignutog pogotka i činilo se da će Novobanovčani teško obezbediti opstanak u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala.

Međutim, od polovine meseca septembra Omladinac ulazi u seriju uspeha. U narednih devet mečeva zabeleženo je čak osam pobeda, čime je ekipa došla u poziciju da može čak razmištalji i o vrhu tabele i plasmanu u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

Na osnovu svega navedenog, veliko iznenađenje su fudbaleri Omladinca priredili svojim navijačima u prethodnoj takmičarskoj rundi kada su na gostovanju u Elemiru poraženi od ekipe Naftagasa sa ubedljivih 3:0.

Trener ekipe Dušan Kljajić u razgovoru za "Sportski žurnal", nije želeo preteranu pažnju da posveti onome što je iza ekipe i što se ne može promeniti:

- Dajemo pun gas, ne zanima nas šta je ostalo iza, okrećemo se sledećem izazovu, a to je ozbiljna provera sa, možda, i najboljom ekipom u ligi. Vreme je da se uozbiljimo i obrišemo iz sećanja sve što je viđeno u Elemiru, ozbiljnost, agresivnost, ogromna energija i volja raširiće nam ponovo krila, da bismo u odličnom raspoloženju priveli kraju prvi deo prvenstva i počeli da razmišljamo o odmoru. Do novog uspeha vodiće nas isključivo prethodni način razmišljanja, a to je da se samo dobrim radom stiže do cilja. Dobro znamo šta i koliko možemo, to smo, uostalom, već pokazali u prethodna dva meseca. Rad i ozbiljnost doneće nam mnogo toga lepog i korisnog, gledano prvenstveno iz takmičarskog ugla.

Foto: FK Omladinac Novi Banovci

Vreme radovanja se vraća

 

Da podsetimo, u poslednjoj takmičarskoj utakmici u sezoni 2023/24 ekipa Omladinca u nedelju 19. novembra sa početkom od 11 časova dočekuje aktuelnog lidera takmičenja, GFK Sloven iz Rume.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading