"KAMIONDŽIJE" SU SPREMNE ZA NAJVIŠE DOMETE: Uoči odlučujuće borbe za titulu - FAP se isprsio pred superligašem! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.11.2023

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dileme više nema, pribojski klub je spreman za velika dela.

"KAMIONDŽIJE" SU SPREMNE ZA NAJVIŠE DOMETE: Uoči odlučujuće borbe za titulu - FAP se isprsio pred superligašem! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK FAP Priboj

Fudbaleri pribojskog FAP-a iz sebe imaju polusezonu iz snova koja, svi se u klubu nadaju, treba da predstavlja samo uvertiru za ono što će se dogoditi na proleće 2024. godine.

 

U dosadašnjem toku šampionata u okviru zapadne grupe srpskoligaškog karavana, popularne "kamiondžije" su u 13 odigranih mečeva zabeležile 11 pobeda i dva remija (Zlatibor Čajetina 1:1 i Tutin 0:0) i sa ukupno 35 osovjenih bodova i gol koeficijentom 31:6 drže čelnu poziciju na tabeli sa bodom više u odnosu na velikog rivala i jedinog takmaca u borbi za titulu, čačanski Borac 1926.

Uoči subotnjeg duela protiv Sloge iz Požege, fudbaleri FAP-a su otputovali na Zlatibor gde su odigrali prijateljski susret protiv superligaša iz Lučana, ekipe Mladosti.

 

 

Obe ekipe su nastupile u kombinovanim sastavima, ali i pored navedenog jasno je bilo da je superligaš iz Lučana favorit. Međutim, to fudbaleri Mladosti nisu prikazali i na terenu, tako da je meč okončan bez pobednika rezultatom 0:0.

 

Kao što je već rečeno, pribojski FAP u subotu 18. novembra se oprašta od vernih navijača. Poslednji takmičarski susret u ovoj godini na stadionu u gradu na obali Lima odigraće protiv Sloge iz Požege uz napomenu da je ulaz na stadion slobodan, a u poslednjem kolu Pribojci gostuju u Požarevcu ekipi Mladog radnika 1926 kada će, svi se u klubu nadaju, proslaviti i osvajanje jesenje titule.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading