VEROVALI, ILI NE: Ostvarenje za fudbalske anale - polusezonu su završili sa stoprocentnim učinkom i bez primljenog gola!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.11.2023

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovo je nemoguće pronaći sličan primer u fudbalskoj istoriji.

VEROVALI, ILI NE: Ostvarenje za fudbalske anale - polusezonu su završili sa stoprocentnim učinkom i bez primljenog gola!

Foto: FK Jedinstvo Stanišić

Fudbalski klub Jedinstvo Stanišić od aktuelne sezone se takmiči u okviru Međuopštinske fudbalske lige Sombor, 2. razred, ali njihova ostvarenja tokom prvog dela šampionata mogu se svrstati u rubriku "verovali, ili ne".

 

Naime, klub koji je pre samo tri godine proslavio vek postojanja tokom devet prvenstvenih mečeva u sezonu 2023/24, zabeležio je isto toliko pobeda, uz neverovatan gol koeficijent. Naime, belo-plavi su tokom 810 minuta fudbala ukupno 49 puta tresli mrežu protivnika, dok sa druge strane njihov golman niti jednom nije kapitulirao.

Sve je počelo poslednjeg vikenda meseca avgusta kada je ekipa Jedinstva na gostovanju u Sonti savladala domaći Dinamo rezultatom 7:0, da bi u poslednjem jesenjem kolu savladali na svom terenu Telečka sa 10:0, što je ujedno i njihov najubedljiviji trijumf u aktuelnoj sezoni.

Foto: FK Jedinstvo Stanišić

Neverovatno ostvarenje kluba iz Stanišića

 

I pored činjenice da u ovom momentu kao nosioci jesenjih lovorika imaju svega tri boda prednosti nad ekipom Bratstva 2019 iz Prigrevice, teško je i pomisliti da ekipa Jedinstva neće stići do šampionskog pehara i plasmana u viši rang takmičenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading