VILDOZA SE PRISETIO DANA U ZVEZDI MERIDIANBET! Nedostaje mi Beograd, ali...

Autor:

Sport

18.11.2023

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš crveno-belih zadovoljan u Atini.

VILDOZA SE PRISETIO DANA U ZVEZDI MERIDIANBET! Nedostaje mi Beograd, ali...

Foto: www.profimedia.rs

Upisao je PAO tri vezane pobede, posle očajnog starta u Evroligi, što posebno raduje argentinskog reprezentativca.

- Znači nam na samopouzdanju. Mislim da smo uradili veoma dobar posao, kontrolisali smo skokove. Takođe, Mitoglou i Lesor su uradili odličan posao, nastavljaju da pokazuju koliko su dobri igrači i veoma sam srećan zbog njih. Srećan sam zbog celog tima, zbog načina na koji se borimo, zbog odbrane koju igramo. To je to, moramo da uživamo u dobroj pobedi - rekao je Vildoza.

Panatinaikos je dovođenjem pojačanja pred start sezone napravio veliki roster, pa uvek neko drugo ime iskoči u prvi plan.

- Ponekad ne treba da igramo mnogo minuta da bismo pokazali kakvi smo igrači. Kendrik Nan je to pokazao u prvom poluvremenu, ja u drugom. Matias Lesor nije bio tako dobar u prvom poluvremenu ofanzivno, ali je u reprizi pokazao karakter, pokazao kakav je igrač. Naravno, važni su bili i Slukas i Mitoglou, kao i svi ostali. Svi igraju dobru i efikasnu košarku i srećan sam zbog toga.

Foto: www.profimedia.rs

Luka Vildoza

Dugo je bivši igrač Zvezde Meridianbet bio van ritma, posle povratka iz povrede, ali je kasnije dostigao fizički formu.

- Pogodio sam nekoliko trojki i polaganje. Fizički sam 100% spreman i radim ono što trener traži. Tim pobeđuje i to je najvažnije. Svi su srećni, a i ja sam.

Po ko zna koji put je apostrofirao ljubav prema Crvenoj zvezdi Meridianbet i Beogradu.

- Nisu na mene uticale priče, jer ih ne pratim. Baš me zanima ko je ovo pisao u štampi, ali nije me briga. Imam trogodišnji ugovor ovde i želim da se takmičim ovde. Želim da pokažem svetu stvari u svetu, uradim ono što timu treba. Naravno, bio sam veoma srećan u Crvenoj zvezdi prošle godine, nedostaje mi Beograd. Dobro sam se proveo, dali su mi priliku da se vratim u Evropu i pokažem stvari. Ja ih volim. Ali, sada sam ovde. Volim Panatinaikos i srećan sam ovde.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Godinama unazad PAO uživa veliko poverenje svojih fanova, tako je bilo i u poslednjem meču protiv Virtusa iz Bolonje u OAKA areni.

- Naravno da prija. Kada ste umorni, potrebna vam je dobra energija i podsticaj sveta. Zaista, takmičio sam se na odličnim terenima, kao što su „Hala Pionir“ i Arena. Da budem iskren, Srbi su jako… ludi. Osim toga, veoma sam zadovoljan i srećan što su ljudi Panatinaikosa ponovo na terenu i uživaju u našoj košarci. Nadam se da će se ovo desiti tokom cele sezone - istakao je Luka Vildoza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading