KRV NIJE VODA! Sin Peđe Stojakovića ZALUDEO Amere! Ovakvo ZAKUCAVANJE dugo nije viđeno! Pozavidele bi mu i NBA zvezde! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.11.2023

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ide putem legendarnog oca.

KRV NIJE VODA! Sin Peđe Stojakovića ZALUDEO Amere! Ovakvo ZAKUCAVANJE dugo nije viđeno! Pozavidele bi mu i NBA zvezde! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Naslednik Predraga Stojakovića, proslavljenog asa Sakramento Kingsa, Andrej, odigrao je fenomenalnu utakmicu za svoj Univerzitet Stenford i dokazao je da "iver ne pada daleko od klade".

Njegov tim je deklasirao Istočni Vašington rezultatom 95:70, a Stojaković junior je upisao 18 poena. Za dva je šutirao četiri od šest, trojke skoro kao Peđa u najboljim danima - tri od šest, pogodio je jedno bacanje iz dva pokušaja, uhvatio je i pet lopti, asistirao jednom, udario jednu rampu i izgubio dve lopte za čak 30 minuta provedenih u igri!

Istovremeno, Andrej je pokazao da zna i da "poleti", pa se tako jedan igrač Istočnog Vašingtona našao na njegovom "posteru" posle brutalnog "zakucavanja".

Bila je ovo tek treća utakmica u NCAA karijeri za Andreja Stojakovića i nema dileme da njegovo vreme tek dolazi. Nadamo se i u reprezentaciji Srbije, pošto je poznato da može da bira između naše zemlje i Grčke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading