ZLOUPOTREBIO POLOŽAJ I UČESTVOVAO U ŠVERCU CIGARETA: Uhapšen bivši direktor policije Crne Gore!

Autor:

Hronika

18.11.2023

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored bivšeg direktora policija u ovoj akciji uhapšeno je još nekoliko osoba, a policija je izvršila racije i pretrese na više lokacija u Crnoj Gori.

ZLOUPOTREBIO POLOŽAJ I UČESTVOVAO U ŠVERCU CIGARETA: Uhapšen bivši direktor policije Crne Gore!

Foto: Printscreen/https://twitter.com/VladaCG

Službenici Specijalnog policijskog odeljenja uhapsili su jutros Slavka Stojanovića bivšeg direktora Uprave policije Crne Gore pod sumnjom da je učestvovao u švercu cigareta.

Kako su objavili crnogorski mediji Stojanović je uhapšen po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT), i na teret mu se stavlja zloupotreba službenog položaja i učestvovanje u švercu cigareta.

Pored bivšeg direktora policija u ovoj akciji uhapšeno je još nekoliko osoba, a policija je izvršila racije i pretrese na više lokacija u Crnoj Gori.

Uhapšeni Slavko Stojanović postao je direktor crnogorske policije 2013. godine a ostavku na ovu funkciju je dao 2018,. gdoine nakon što je u obračunu "kavačkog" i "škaljarksog klana" u Podgorici u mafijaškoj likvidaciji Miloša Šakovića ubijen i slučajni prolaznik Radivoje Jovanović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading