PEH ZA ŠPANCE! Povredio se Stefan Jović! Srpskog reprezentativca IZNELI sa parketa! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.11.2023

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Valensija je izgubila i bodove i Srbina na duži period.

PEH ZA ŠPANCE! Povredio se Stefan Jović! Srpskog reprezentativca IZNELI sa parketa! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Stefan Jović

Košarkaši Barselone pobedili su Valensiju rezultatom 74:70 u uzbudljivom meču 9. kola Evrolige.

Osim poraza, gosti su ostali i bez srpskog reprezentativca Stefana Jovića, koji je doživeo povredu desnog skočkog zgloba u petak uveče.

Nekadašnji plejmejker Crvene zvezde Meridianbet je u borbi za loptu pet minuta pre kraja utakmice nezgodno doskočio, a sa parketa je se pridigao tek kada su mu pritekli u pomoć, pa je onda napustio teren.

Još uvek nije poznato kakvo je stanje Jovićeve povrede, ali deluje da ga očekuje pauza. Do trenutka kada se povredio Jović je imao učinak od šest poena i dve asistencije.

Još uvek nije poznato kakvo je stanje Jovićeve povrede, ali deluje da ga očekuje pauza. Do trenutka kada se povredio srpski plejmejker je postigao šest poena i imao dve asistencije.

Valensija će u 10. kolu evroligaškog takmičenja gostovati 23. novembra (četvrtak, 20.15) ekipi Panatinaikosa u Atini. Zanimljivo da obe ekipe u dosadašnjem toku imaju skor od po pet pobeda i četiri poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading