IMALA JE 99 GODINA, KADA JE SAZNALA KO JOJ JE OTAC: Njena ćerka nije imala MIRA dok OVO nije proverila!

Autor: M.O.

Lifestyle

19.11.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije ni slutila da njena ćerka pokušava da dozna ko joj je deda.

IMALA JE 99 GODINA, KADA JE SAZNALA KO JOJ JE OTAC: Njena ćerka nije imala MIRA dok OVO nije proverila!

Foto: facebook/printscreen/Marianne Stacey

Stogodišnja baka otkrila je identitet svog biološkog oca u svojoj 99. godini. Merijen Stejsi, koja ima petoro unuka i dva praunuka, rođena je u Londonu 5. novembra 1923. godine i dana je na usvajanje kada je imala tri godine, nikada ne saznavši razlog za to, piše "Daily Mail".

.Merijen se preselila u Hempšir nakon usvajanja, a kasnije je promenila mesto boravka, živeći u Kentu od svoje 43. godine, na manje od sat vremena udaljena od mesta gde joj je živeo otac. Međutim, ona nije imala pojma o ovome sve dok njena ćerka, Kerolin Vojs, nije sprovela istraživanje i DNK testiranje kako bi otkrila identitet svog dede.

 

 

Herijet Foks (58), jedna od tri ćerke Merijen Stejsi, izjavila je da je njenoj sestri bilo potrebno osam godina da istraži ko im je deda. Merijen ima vaskularnu demenciju, pa je njena interpretacija otkrića delimično promenjena. Ipak, ona sada zna ko je njen otac, čak su i posetile njegov grob, prenosi "Telegraf".

- Saznala je ono što je čitavog života želela znati - ko joj je otac

Otkriveno je da su oboje vegani i izuzetno brinuli o drugima. Merijen je bila hraniteljka i učiteljica, dok je njen otac, nakon karijere advokata, izabrao put lekara. Oboje su živeli dug život, a porodica Merijen smatra da je njen otac doživeo 90 godina.

Merijen je proslavila 100. rođendan 5. novembra.

- Osećam se privilegovano što ljudi izgleda čude kako neko može doživeti 100 godina, mada se ja tu ništa ne trudim - rekla je Merijen.

- Ako mene pitate, tu je samo sreća u igri. Najuzbudljivija stvar koju sam u životu uradila jeste što sam pilotirala avionom, obožavala sam to. U svojoj 70. godini sam pravila krugove avionom. Sigurna sam da me je preuzimanje rizika održalo mladom, zajedno sa mojim pozitivnim pogledom na život. Putovala sam na mnoga mesta širom sveta u različitim periodima života, uglavnom sa suprugom, koji je voleo putovanja - dodala je. 

- Nedavno sam postala malo starija i nisam toliko putovala, sada više volim ostajati kod kuće. Zahvalna sam svim ljudima koji su mi pomogli da doživim stotu - zaključila je Merijen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading