TANJA SAVIĆ UHVAĆENA U AKCIJI SA DEČKOM PILOTOM: Svi bruje o privatanom snimku iz aviona! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

21.11.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica uhvaćena iznad oblaka!

Pevačica Tanja Savić iznenadila je svoje fanove kada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa svojim novim partnerom, pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem. Par je u vezi već neko vreme, a on je sada podelio i snimak na kojem se vidi kako Tanju i dvojicu prijatelja vozi avionom.

Naime, Muki je već godinama pilot i proputovao je pola sveta, a trenutno uživa u zajedničkim avanturama sa svojom izabranicom. Tanja je nedavno demantovala glasine da će Muhamed postati njen menadžer, ističući da ona već ima svog menadžera.

Podsećanja radu, Tanja je nedavno prvi put progovorila o novoj ljubavi i izabraniku.

- Ne mogu da sakrijem sreću. Mi smo se jedno vreme krili i bilo je jako teško i stresno. Ja ne mogu za javnost da otkrijem koliko smo mi zaista zajedno. Ja nisam glupa žena da bih u etar stavljala neke stvari i pokazivala svog partnera da nisam sigurna u to posle svega što mi se desilo. Mnogo sam oprezna i jedino kad sam sigurna 100 posto u nešto ja to objavim. Moja publika zaslužuje da bude srećna i da malo bude upućena u moj život. Prioritet je da deci bude dobro i meni je sreća moje dece najbitnija. Ja pazim na njihova osećanja veoma, oni su u osetljivim godinama. Ja njima ne mogu da priređuju neke stresove. Mislim da treba da se nađe put kako da se desi priđe i pravo vreme. Treba da se deci objasni da mama i tata nisu mogli zajedno. Ja stvarno cenim porodične vrednosti i deca su mi na prvom mestu - rekla je pevačica u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Muki Besic (@thelifeofmuki)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading