HAOS U ZAGREBU: Reagovala INTERVENTNA na Rastinom nastupu - šok fotke kruže mrežama!

Autor:

Zabava

21.11.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija reagovala na Rastinom nastupu u Zagrebu!

HAOS U ZAGREBU: Reagovala INTERVENTNA na Rastinom nastupu - šok fotke kruže mrežama!

Foto: printscreen/K1 Televizija

Na nastupu Stefana Đurića Raste u Zagrebu došlo je do drame ispred kluba, kako se navodi, zbog greške organizatora. Više od stotinu ljudi ostalo je ispred kluba, o čemu svedoče dramatične fotografije koje su isplivale na društvenim mrežama. Reagovala je i policija, a roditelji dece koja su bila prisutna kažu da se u jednom trenutku pojavila i interventna jedinica. Međutim, nije bilo većih incidenata.

Edit : NAKON DVA SATA ČEKANJA DO ULAZA DJECU OD 15 I 12 GODINA NISU PUSTILI UZ PRATNJU RODITELJA NA KONCERT! JER JE TO...

Posted by Mamin Blog on Петак, 17. новембар 2023.

Organizato je zabranio ulaz mlađima od 16 godina, a veliki deo publike bio je mlađi od propisanog uzrasta i satima su čekali u redu. Tvrde da decu i roditelje organizatori nisu obavestili o pravilima.

Kako se navodi u objavi na Fejsbuku, neka deca od 12 i 15 godina nisu uspela da uđu u klub, uprkos dvosatnom čekanju i činjenici da su bila u pratnji roditelja.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Rasta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading