IVANA DUDIĆ IMALA SAOBRAĆAJKU: Partner joj ostao NEPOKRETAN!

Autor:

Zabava

21.11.2023

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Ivana Dudić doživela je saobraćajnu nezgodu!

IVANA DUDIĆ IMALA SAOBRAĆAJKU: Partner joj ostao NEPOKRETAN!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna mlada glumica Ivana Dudić doživela je saobraćjanu nezgodu pre dva meseca i do sada ćutala o tome. Ovaj nemili događaj doveo je do trauma i zbog toga nije želela da govori javno o tome, ali je dušu otvorila u jednom podkastu.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ivana Dudić

- Ja nikada nisam pričala o tome, dva meseca sam uspešno krila to. Jer kada doživiš saobraćajnu nesreću i kada partner u tom trenutku ostane nepokretan to ne treba da se priča i sva pažnja treba da bude usmerena na njegovo ozdravljenje. Ja prvih mesec dana nisam mogla glumački da se sastavim, ja sam tu bila kao mama, samo da on bude dobro i da budem tu za njega u svakom trenutku i da odradim pošteno svoj posao. Misli su mi bile usresređene na to kako će uspeti sledeća operacija, samo je bilo da svi preživimo te trenutke - rekla je Ivana, pa dodala:

- U tim situacijama se ponašaš kao lud čovek. To su najduži dan i noć koje sam ja doživela sigurno. To se dogodilo, a mi smo pet, šest sati čekali pomoć nepomični, jer je nedostupno bilo mesto. Bili smo na nezgodnom mestu i nije moglo da se dođe do nas. Sve je moralo pešaka, trebalo je mnogo vremena, nije moglo na točkovima da se dođe do nas - ispičala je Ivana Dudić u podkastu "Poster". 

Republika

Foto: instagram.com/dudicivana

Ivana Dudić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading