OVO JE SUPRUG VESNE TRIVALIĆ: Glumica prvi put u JAVNOSTI sa svojim partnerom!

Autor:

Zabava

20.11.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Vesna Trivalić pojavila se na komemoraciji Žarka Lauševića sa svojim suprugom!

OVO JE SUPRUG VESNE TRIVALIĆ: Glumica prvi put u JAVNOSTI sa svojim partnerom!

Foto: Zorana Mandic/ATAImages

Vesna Trivalić, jedna od najomiljenijih glumica sa naših prostora, već duže vreme ne živi u Srbiji. Međutim, danas se pojavila ispred Jugoslovenskog dramskog pozorišta, gde se održala komemoracija za legendarnog Žarka Lauševića. Vesna je došla na ovaj događaj sa svojim suprugom Nenadom Pandurovićem, koji se inače retko eksponira u javnosti.

Republika

Foto: Republika.rs

Vesna Trivalić

Vesna i Nenad su se venčali 2006. godine, a njihova ljubav je krunisana sinom Nikolom, koji je danas uspešan student književnosti. O njihovom odnosu se ne zna mnogo, jer Vesna, kao što je poznato, čuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti. Sa suprugom se gotovo nikada ne pojavljuje u medijima, što dodatno pokazuje koliko ceni svoju privatnost.

Laušević je bio veliki prijatelj sa glumicom Vesnom Trivalić, o čemu je govorila Vida Ognjenović. Ona je jednom prilikom istakla da su se njih dvoje razumeli bolje od brata i sestre i da nije bilo glumače srodnosti kao što je bila njihova.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Komemoracija Žarka Lauševića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading