"DETE JE, ALI SAM MU SE UDVARALA": Ivana Dudić ODLEPILA za mlađim kolegom - važi za NAJINTELIGENTNIJEG GLUMCA, evo kako ga OSVAJA!

Autor:

Zabava

16.11.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna glumica progovorila o svom ljubavnom životu, pa otkrila da je bacila oko na mlađeg kolegu!

"DETE JE, ALI SAM MU SE UDVARALA": Ivana Dudić ODLEPILA za mlađim kolegom - važi za NAJINTELIGENTNIJEG GLUMCA, evo kako ga OSVAJA!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Tanjug/Miloš Milivojević

Popularna glumica Ivana Dudić gostovala je nedavno u jednom podkastu, gde je pričala o svom životu, a voditeljku šokirala kad joj je priznala ko joj se dopada. 

Naime, Ivana je otkrila da je bacila oko na mlađeg kolegu Luku Grbića, pa čak i da mu se više puta udvarala. Njih dvoje zajedno glume u predstavi "Divlje meso", koju je režirao Jagoš Marković, a pisao Goran Stefanovski.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ivana Dudić

- Znaš ko mi se sviđa i to uvek govorim i to njemu govorim. On je presladak mali, sav je sladak. Luka Grbić... Mali, doći ću ti... On mi je presladak. Sad igram, uskočila sam u "Divlje meso". Svaki put kad ga vidim, u fazonu sam... Znaš kako sam mu se udvarala?! Ja sam se njemu nabacivala, nisam se nabacivala, kao udvarala sam se. Ja rekoh, pošto je on baš mali, baš je dete. On je neko 2000. godište, baš je dete, pitala ga: "Hoćeš da te vodim u Mek?" - ispričala je glumica u podkastu "Poster".

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Luka Grbić

Luka je rođen 15. decembra 2000. godine, a glumom je počeo da se bavi sa samo sedam godina. Prvu profesionalnu ulogu imao je u predstavi "Sin" u Ateljeu 212. Filmski debi zabeležio je u filmu "Južni vetar" 2018. godine, gde je tumačio mlađeg brata Miloša Bikovića.

Malo ko zna da je Luka naš najinteligentniji glumac. Naime, kada je upisao srednju školu, Luka je počeo da volontira u NTC centru i tu je saznao za Mensu – organizaciju koja okuplja osobe sa isključivo visokim stepenom inteligencije. Luka je uradio test i rezultat je bio 156 IQ, kako je rekao u jednom intervju, do one granice do koje radi ovaj test. Tako je postao član Mense.

Republika

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Luka Grbić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading