GLUMICA OSTALA BEZ GLASA: Čuvena "Barbi" šokirala sve na crvenom tepihu!

Autor:

Zabava

16.11.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Margo Robi nije mogla da komunicira sa predstavnicima sedme sile!

GLUMICA OSTALA BEZ GLASA: Čuvena "Barbi" šokirala sve na crvenom tepihu!

Foto: shutterstock

Poznata australijska glumica Margo Robi, zvezda filma "Barbi", kojoj planetarna popularnost samo raste, ostala je bez glasa, prenosi "Dejli Mejl". Ona je pre dve večeri prisustvovala premijeri filma "Saltburn", gde se pojavila sa svojim suprugom. Sve vreme je ćutala i nije davala izjave.

Republika

Foto: shutterstock

Margo Robi

Kako dalje navodi gorepomenuti medij, okupljenim novinarima samo je pokazala na grlo i slegla ramenima, a kasnije su njeni predstavnici za medije potvrdili da zaista jeste ostala bez glasa.

Margo je tokom svoje karijere glumila u mnogim filmovima, kako nezavisnim, tako i blokbasterima, a bila je nominovana dva puta za Oskara, pet puta za nagradu BATFA, kao i četiri puta za nagradu Zlatni globus. 2017. godine ju je časopis "Tajm" proglasio za jednu od 100 najuticajnijih ljudi u svetu, dok se 2019. godine našla na "Forbsovoj" listi najplaćenijih glumica u svetu.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Margo Robi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading