PROBLEM U NAJAVI! Stigla PONUDA na Marakanu! Stranac NAPUŠTA Zvezdu? Oglasio se i MENADŽER!

Autor:

Sport

16.11.2023

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve ide ka tome da će reprezentativac ove zime promeniti destinaciju.

PROBLEM U NAJAVI! Stigla PONUDA na Marakanu! Stranac NAPUŠTA Zvezdu? Oglasio se i MENADŽER!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slave pogodak

Najavljivan je Kings Kangva tokom prethodne sezone kao veliko pojačanje na Marakani. Reprezentativac Zambije je blistao na početku svog mandata, međutim, kako je vreme odmicalo, vezista je iznenada pao u drugi plan.

Pokušao je novi trener Barak Bahar da mu ukaže priliku, međutim, Kangva nije iskoristio poverenje Izraelca i nije se izborio za mesto prvotimca. 

Bio je Kangva u ozbiljnim planovima Baraka Bahara. Počeo je šest od sedam mečeva u Superligi Srbije, da bi posle poraza od Čukaričkog platio ceh. Statistika kaže da je od te pobede "brđana" protiv srpskog šampiona Kangva u drugom planu, dok je od tada upisao mizrenih 150 minuta na terenu u sva tri takmičenja.

Republika

Foto: Starsport

 

Podsetimo, Zambijac je tokom leta bio blizu odlaska s Marakane, zvali su ga premijerligaši iz Rusije, ali nije želeo tamo da se vraća. Još uvek Kings čeka ponudu iz inostranstva, međutim, kako tvrdi njegov agent Nir Karina, ona je stigla. I to iz Italije.

- Zambija ima veliki broj talenata i nadam se da će sledeći igrač iz Zambije u Italiji biti Kings Kangva iz Crvene zvezde. Već smo u pregovorima sa nekoliko italijanskih klubova - rekao je Karin za "Sport Italija". 

Crvena zvezda je, inače, tokom leta odbila ponude Notingem Foresta, Fiorentine, Seltika, Lila i Monpeljea za ovog fudbalera.

Inače, Kings Kangva je u dosadašnjem periodu odigrao 56 utakmica za srpskog šampiona, 12 puta bio strelac i upisao 10 dodavanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading