SPEKTAKULARAN DERBI: U Rožini su navijači imali prilike da vide čak JEDANAEST golova!

Autor:

Sport

16.11.2023

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivan, napadački fudbal od strane igrača iz oba tima.

SPEKTAKULARAN DERBI: U Rožini su navijači imali prilike da vide čak JEDANAEST golova!

Foto: FK Naisus 1977 Rožina

U okviru 15. kola Nišavske okružne lige ekipa Naisusa iz Rožine ugostila je sastav Mekiša. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 30 osvojenih bodova (peto mesto na tabeli), dok su gosti sa jednim bodom više držali četvrtu poziciji u ligi.

Republika

Publika je proteklog vikenda u Rožini imala prilike da vidi pravi spektakl, od prvog minuta je viđen napadački i atraktivan fudbal sa obe strane terena. Već nakon osam minuta igre nakon udarca Marka Tasića lopta završava u mreži golmana Mekiša, 1:0 za Naisus. Samo desetak minuta kasnije isti fudbaler je uvećao prednost svog tima na 2:0.

Nastavljena je napadačka igra sa obe strane, ali se do odlaska na odmor opet radovao domaći tim. Jovan Stević je na isteku 44. minuta gotovo sa pola terena postigao gol za 3:0.

 

 

Nakon desetominutne pauze na terenu su se pojavila četiri nova fudbalera, tri u redovima domaćina i jedan u dresu Mekiša. Drugi deo meča bio je sadržajniji i interesentntiji u odnosu na prvi, publika je imala prilike da vidi čak osam golova.

Aleksandar Pešić, fudbaler Naisusa je čak pet puta tresao mrežu golmana Jovanovića, na isteku sat vremena igre rezultat je već bio 6:1, i time je pitanje pobednika već bilo rešeno. Do poslednjeg sudijskog zvižduka još po dva puta se zatresla mreža golmana na obe strane.  Naisus je na kraju slavio veliki trijumf rezultatom 8:3.

Naisus 1977 (Rožina) - Mekiš 8:3 (3:0)

Naisus 1977: Savić, A. Stević (od 46‘ Milanović), Milenković, Mihajlović, Tasić (od 56‘ Kostić), J. Stević, Jovanović (od 75‘ Veljković), Mirić (od 46‘ Milenković), Pešić, Grujić, Pešić (od 45‘ Milanović)

Mekiš: Jovanović, Dodić, Zdravković, Ilić, Dikić (od 74‘ Perić), Živković, Karkić, Đorđević, Krstić (od 46‘ Pavlović), Đorđević, Stamenković

Iz redova Naisusa su nakon meča poručili:

- Još jednom je cela ekipa Naisusa odradila izvanredan posao, svako ko je bio na terenu je pružio maksimum, a igrači iz susreta u susret pokazuju da je hemija u ekipi i timska atmosfera na zavidonom nivou. Gostujućoj ekipi bi se ovim putem zahvalili na fer i korektnoj igri i poželeli sreću u nastavku prvenstva.

U sledećem kolu Mekiš dočekuje Slogu 1980 iz Jovanovca, dok će Naisus gostovati ekipi Radničkog 1924 (Kočane).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading