FUDBAL SA DRUGE PLANETE: Revija golova i preokreta - "Partizanove bebe" nakon penal ruleta nastavljaju pohod ka trofeju! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.11.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na stadionu Milutinca u Zemunu odigran je meč o kojem će se dugo pripovedati.

FUDBAL SA DRUGE PLANETE: Revija golova i preokreta - "Partizanove bebe" nakon penal ruleta nastavljaju pohod ka trofeju! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FSB

Dve ekipe koje važe za jedne od favorita ovosezonske beogradske grupe srpskoligaškog katavana, novobeogradsko Ušće i zemunski Teleoptik, sastale su se u okviru četvrtfinala Kupa Fudbalskog saveza Beograda i opšti je utisak da je na žalost jedan od dva sjajna tima prerano morao da okonča takmičenja.

 

Pre nešto više od mesec i po dana Ušće i Teleoptik su odmerili snagu i u prvenstvenom duelu. Novobeograđani su tada slavili rezultatom 3:2, a ovoga puta strelci su bili još raspoloženiji.

Gosti su do rezultatske prednosti stigli u 12. minutu kada je mrežu golmana Đorđa Kokota zatresao Danilo Stamenković. Svega tri minuta kasnije Željko Arsić poravnava rezultat sa bele tačke, da bi, takođe sa "kreča" u 21. minutu Marko Čermelj vratio prednost na stranu "optičara".

Ipak, do odlaska na odmor još dva puta se tresla mreža golmana Teleoptika Krste Ljubanovića, a u listu strelaca se upisao Aleksandar Milićević u 39. i 43. minutu, tako da je ekipa Ušća sa rezultatskom prednošću otišla na odmor.

 

Nastavak susreta doneo je nova uzbuđenja. Svojim drugim pogotkom Marko Čermelj u 63. minutu donosi novi rezultatski egal, a kada je Uroš Knežević deset minuta pre poslednjeg zvižduka sudije Petra Pekovića četvrti put zatresao mrežu Novobeograđana, činilo se da je pitanje pobednika i putnika u polufinale rešeno.

Međutim, tko nije mislio i Marko Jović koji golom u 85. minutu odvodi susret u jedanaesterce.

Ovoga puta "kuglica na penal ruletu" stala je na stranu Teleoptika za koje je poslednji izvođač bio Uroš Đurić nakon čega je usledilo veliko slavlje.

 

 

- Kup FS Beograda, četvrtfinale:

Ušće (Novi Beograd) - Teleoptik (Zemun) 4:4 - 5:6

Strelci: Ž. Arsić 15`(11.m), A. Milićević 39`, 43`, M. Jović 85`; D. Stamenković 12`, M. Čermelj 21`(11.m), 63`, U. Knežević 80`

Sudija_ Petar Peković

Žuti kartoni: L. Beković, L. Stevanović (Ušće); M. Čermelj, V. Delibašić (Teleoptik)

Ušće (Novi Beograd): Kokot, Čolić, Mihajlović, Beković, Trajković, Vukmanović, Stevanović (Miletić), Blažić, Milićević (Jović), Arsić, Bakić (Ristić).

Teleoptik (Zemun): Ljubanović, Stanković, Moračanin (Lekić), Stamenković, Tešanović, Borović (Knežević), Čalić (Delibašić), Petrović (Radojević), Miladinović (Isailović), Đurić, Čermelj.

Već predstojećeg vikenda obe ekipe nastavljaju borbu za sam vrh srpskoligaškog karavana. Novobeogradsko Ušće u subotu 18. novembra gostuje Prvoj Iskri, dok će dan kasnije Teleoptik u "Zemunelu" dočekati surčinsko Jedinstvo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading