GORELA JE TRIBINA: Navijačka grupa proslavila veliki jubilej - četvrt veka postojanja! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.11.2023

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Punih 25 godina je proteklo od kako je osnovana navijačka grupa zaječarskog kluba.

GORELA JE TRIBINA: Navijačka grupa proslavila veliki jubilej - četvrt veka postojanja! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Timok 1919

Fudbaleri zaječarskog Timoka 1919 beleže sjajne rezultate u aktuelnoj sezoni u okviru četvrtog stepena srpskog klupskog fudbala, Zonu Istok.

 

Tokom prethodnih 14 prevenstvenih mečeva Zaječarci su ostvarili skor od 13 pobeda i jednog remija (Tanasko Rajić Pirot 2:2) i u ovom momentu imaju devet bodova prednosti u odnosu na najbližeg rivala, ekipu Bora 1919.

Prethodnog vikenda Timok 1919 je na oproštaju od svojih navijača kada je prvi deo šampionata u pitanju, savladao Rtanj iz Boljeva rezultatom 3:0, a susret je obeležio Rastko Nikolić koji je stigao do het-trika.

Navedeni susret iskoristili su i najvatreniji navijači zaječarskog kluba koji su na sebi svojstven način proslavili veliki jubilej, 25 godina postojanja. Navijači Timoka 1919 su po okončanju susreta, uz proslavu sa fudbalerima, priredili i veličanstvenu bakljadu.

 

Ekipu Timoka 1919 do okončanja prvog dela sezone očekuje predstojećeg vikenda gostovanje ekipi OFK Zlota nakon čega će igrači otići na zasluženi odmor, a potpuno je jasno da će predstojeće proleće biti iskorišćeno kao priprema za ono što ekipu očekuje na jesen 2024. godine, a gotovo je izvesno da je u pitanju takmičenje u okviru Srpske lige Istok.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading