BAHAR POSREDOVAO: Makabi DOMAĆIN na Marakani!

Autor:

Sport

16.11.2023

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se gostoprimstvo za sportiste iz Izraela.

BAHAR POSREDOVAO: Makabi DOMAĆIN na Marakani!

Foto: Starsport

Nakon košarkaških klubova Makabija iz Tel Aviva i Hapoela iz Jerusalima koji svoje domaće utakmice u Evroligi odnosno Evrokupu igraju u Beogradu, tačnije hali Aleksandar Nikolić, jedan fudbalski klub svoje utočište našao je takođe u prestonici Srbije.

Makabi, onaj iz Haife, koji delijama nije ostao u lepom sećanju, svoj meč Lige Evrope protiv Rena 30. novembra odigraće na Marakani!

 

 

Bivši tim sadašnjeg trenera Crvene zvezde Baraka Bahara prošle godine je izbacio crveno-bele u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Nakon bolnog poraza, Zveda im je "preotela" trenera, a sada će im ustupiti stadion kada su u nevolji.

Barak Bahar trenutno se nalazi u domovini i sigurno je posredovao u dogovoru.

Izraelski klub je ovo objavio na svom zvaničnom nalogu na društvenim mrežama.

- Uz podršku Šina Suareza prvog čoveka Fudbalskog saveza Izraela, UEFA i Fudbalski savez Srbije odobrili su nam da budemo domaćin u utakmici grupne faze Lige Evrope na stadionu Marakana u Beogradu - stoji u objavi Makabija.

Nema sumnje da su izraelski klubovi zahvalni Srbiji i Beogradu, a iz ove ružne ratne priče izrodiće se lepa prijateljstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading