PEVAČ OPTUŽEN ZA NAPAD VATRENIM ORUŽJEM: Usnimljen INCIDENT partnera muzičke zvezde!

Autor:

Zabava

21.11.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznatom muzičaru će se suditi zbog napada vatrenim oružjem!

PEVAČ OPTUŽEN ZA NAPAD VATRENIM ORUŽJEM: Usnimljen INCIDENT partnera muzičke zvezde!

Foto: Shutterstock

Reper ASAP Roki, partner svetske muzičke zvezde Rijane, završiće na sudu. Naime, juče je sudija doneo odluku da ima dovoljno dokaza da njegov slučaj završi na sudu i biće podignuta optužba za napad prvog stepena vatrenim oružjem koji se desio u januaru.

Sudiji je prikazan snimak na kom se vidi da Rijanin dečko, sa kojim ima dvoje dece, drži pištolj dok traje njegov fizički sukob. Detektiv policije u Los Anđelesu Frenk Flores svedočio je juče na sudu kao i još nekoliko njegovih kolega koji su došli do tog videa tokom istrage.

Republika

Foto: Tanjug-ap

Rijana i ASAP Roki

Tužilaštvo je pokazao i fotografije sa snimka kako bi potvrdili tvrdnju da je slavni reper imao pištolj. Sam momenat navodne pucnjave nije prikazan, a Reli (čovek sa kojim je ušao u sukob), rekao je da mu je reper pucao u ruku. Snimak policijske kamere takođe je prikazan na sudu i prikazuje najmanje sedam policajaca koji dolaze na mesto navodne pucnjave i traže dokaze, oružje nije pronađeno.

Pre navodnog incidenta ASAP Roki se posvađao sa Relijem, koji tvrdi da mu je on prislonio pištolj na stomak. Reli je i ranije svedočio trdeći da su meci leteli svuda nakon što su se on i Roki razdvojili nakon svađe. Rekao je da je Roki ispalio četiri hica i pobegao.

Dok policajci kažu da nisu pronašli nikakve čaure, Reli tvrdi da se kasnije te noći vratio na mesto događaja i pronašao nekoliko čaura od devet mm. Rokijevi advokati negirali su tvrdnje, pa su ga pitali kako je tako lako mogao da pronađe kada policajci to nisu mogli. Na čaurama koje je Reli predao policiji nisu pronađeni otisci pristiju, piše "TMZ".

Republika

Foto: printscreen

Rijana i ASAP Roki

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading