PEVAČ BI DA IŠAMARA ACU PEJOVIĆA: Umislio je da je reinkarnacija Tome Zdravkovića!

Autor:

Zabava

21.11.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač kivan na svog kolegu, ne priča sa njim od 2005. godine!

PEVAČ BI DA IŠAMARA ACU PEJOVIĆA: Umislio je da je reinkarnacija Tome Zdravkovića!

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevač Bojan Tomović ocrnio je svog kolegu Aca Pejovića. On je gostovao u jednom podkastu, te istakao da sa kolegom ne priča još od 2005. godine. Kako kaže, on mu je odvratan i vidi ga kao "negativno stovrenje, koje je umislilo da je reinkarnacija Tome Zdravkovića". Zbog ovoga bi mu "opalio šamar realnosti".

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Aco Pejović

- Od 2005. godine ne pričam sa Acom Pejovićem. To je toliko jedno odvratno i negativno stvorenje. On je umislio, greota, meni je u jednu ruku njega žao, da je reinkarnacija Tome Zdravkovića. A plus što čitav život vuče kompleks od Ace Lukasa. Aca Lukas je za njega megazvezda. Prvo što ovaj loše peva i ima loše pesme, a ovaj dobro peva i ima hitove - rekao je Tomović za "Informer", pa dodao:

- Neki dan me je neko pitao kome bi opalio šamar realnosti, rekao sam Aci Pejoviću, zato što mora da shvati. On je ubeđen da je reinkarnacija Tome Zdravkovića. Ne, on je samo bleda kopija - pričao je Bojan.

Republika

Foto: ST/ D. KADIĆ

Bojan Tomović

Bojan je krajem proteklog meseca pokušao serbi da oduzme život, zbog čega je bio smešten u bolnicu. Godinama bije bitku sa bipolarnim poremećajem, koji ga je, kako je ispričao, dosta sputao u životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading