ĐANI I PEJOVIĆ SE LJUBILI U USTA NA SLAVLJU: Reakcija folkera postala viralna na društvenim mrežama!

Autor:

Zabava

12.11.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radiša Trajković je u zanosu počeo da grli kolegu, a pre poljupca je pokušao nekoliko puta da mu uzme mikrofon, pa se umešala i njegova supruga Slađa!

ĐANI I PEJOVIĆ SE LJUBILI U USTA NA SLAVLJU: Reakcija folkera postala viralna na društvenim mrežama!

Foto: Vladimir Lukić, ST/N.MUTIĆ

Pevač Radiša Trajković Đani neretko na tezgama i proslavama šokira ponašanjem, a sad je u prvom planu poljubac s Acom Pejovićem!

 

 

Naime, Đanija, koji je bio u alkoholisanom stanju, pogodila je pesma koju je pevao njegov kolega, pa je počeo pred svima da ga grli i ljubi da bi na kraju uzeo mikrofon i počeo da peva svoje pesme.


- Đani voli da pravi fore na veseljima, pogotovo kad popije. Sad je s Acom sedeo za istim stolom, tu je bilo mnogo njihovih prijatelja i baš su se opustili. Kao što to uvek i biva, gosti su ih terali da pevaju, nazdravljali su i Đani je nekoliko puta Aci prvo otimao mikrofon. Pričao je neke svoje fore, a na kraju, dok je ovaj pevao, prišao je i poljubio ga u usta. Aco je počeo da se smeje, pa mu se na kraju obratio i rekao: "Beži, bre, od mene, budalo! Kakav čovek - priča nam izvor, a što se jasno i čuje na klipu koji se proširio društvenim mrežama. 


Inače, Đani je pre ove situacije ušao u klinč sa suprugom Slađanom Trajković, koja ga je, nakon što je Pejoviću počeo da otima mikrofon, opomenula da se smiri i ne prekida čoveka usred pevanja.

Foto: printscreen/instagram.com

Folkerova supruga Slađana Trajković je oguglala na Đanijeve fore i fazone

Pozvali smo Slađu da bismo je pitali za komentar i situaciju sa slavlja, a ona je za nas prokomentarisala da je Đani u svom filmu.


- Ma znate vi njega! On se tako stalno ponaša! Nije Aco jedini kog je jurio da ljubi, stalno to radi po slavljima. Ja sam mu samo skrenula pažnju da ne uzima Aci mikrofon usred pevanja, malo mi je to nepristojno. Čoveka su zamolili da otpeva nešto. Kad je već pristao, pusti ga, imaćeš i ti svoje vreme! Nego ne vredi. Kad popije, ne mogu da ga uhvatim ni za glavu ni za rep. Nedokazan je, ali sam ga, na kraju, smirila, sve je bilo u redu - poručila je Slađa za Republiku.


Posle pijanstva ode na infuziju

Republika

Foto: DJANIMUSIC.OFFICIAL / TIKTOK

Radiša Trajković Đani - malo pije, malo se infuzijom nalije


Đani ima običaj da posle velikog pijanstva reši problem mamurluka tako što ode na infuziju. On se sada snimao kako peva dok je čekao da ga vitaminski koktel digne, pa je usput najavio i nove nastupe.


- Neću više da pijem, a ni manje! Gde ste, familijo moja, šta se radi? Evo ja odlučio da se malo lečim - rekao je folker, a posle je usledila lavina komentara ispod snimka:
- "Ovaj Đani nije sav svoj, ali me uvek nasmeje", "Super mi je što čovek ide da se bode iglom posle svakog pijanstva! Ja ne bih to tako mogao jer se plašim igle"!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading