PRIZOR KOJI ĆE VAS ISTOPITI: Đani pozirao sa unukom, uputio EMOTIVNU poruku! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.10.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Radiša Trajković Đani pre par dana postao je deda po treći put.

PRIZOR KOJI ĆE VAS ISTOPITI: Đani pozirao sa unukom, uputio EMOTIVNU poruku! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa po treći put postali su baka i deka. Njihov sin Marko Trajković dobio je ćerku, a tim povodom bilo je organizovalo gala slavlje u jednom beogradskom restoranu. 

Marko i njegova izabranica doneli su odluku da ćerki daju ime Nika. Kad su izašli iz porodilišta i stigli u kući, ponosni deka Đani se oglasio putem svog profila na društvenoj mreži Instagram i podelio fotografiju koja je raznežila njegove brojne pratioce. 

Republika

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Slađa sa sinom došla po snajku i unuku u porodilište

- Unuka moja prava! Da bog da da svi ovo dožive - napisao je deda Đani. 

- Neka je sa srećom, živi bili familijo, čestitam na prinovi, neka je živa i zdrava.. - samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod ove premijerne porodične fotografije. 

Republika

Foto: Instagram.com

Đani podelio sliku sa unukom na Instagramu

Podsećamo, Đani je pred proslavio pred našim kamerama rekao da je ljut na kolege koji mu nisu čestitali što je dobio unuku. 

- Ja sam proveo noć radeći, legao, ulazi mi Slađa, kaže: "Porodila se snajka". Samo neka je slavlja, neka je nervoza, svi nešto nervozni. Baba razmišlja o darovima, ja sam samo tu da izvadim pare. Velika laž je da sam prestao da pijem. Prestao sam da pijem pivo. Pevaju neki momci iz Šapca. Od kolega ko me je zvao, njega sam pozvao na slavlje. Niko mi nije čestitao, nikoga nisam ni zvao. Samo su mi drugovi čestitali. Vanesa, Zlata Petrović, mi smo stari banditi - rekao je Đani tada. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading