"DAJE I PRIMA, A ĐANI JE..." Vanesa Šokčić pecnula Slađu zbog NOVOG ZANIMANJA, pa se setila SAVETA pokojnog Džeja!

Autor: G. D. / B. P. M.

Zabava

11.10.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna folkera otkrila tajnu svog mladalačnog izgleda!

Kako Radiša Trajković Đani večeras otkrio, samo su mu Vanesa Šokčić i Zlata Petrović čestitale rođenje unuke Nike i samo njih dve je pozvao na proslavu, koju je organizovao u poznatom beogradskom hotelu. Vanesa je stigla nešto nakon Zlate i oduševila sve prisutne svojim izgledom. Kako je i dalje bila preplanula, zanimalo nas je da li je stigla sa letovanja.

- Još uvek traje leto! Jeste da sam rođena u jesen, ali leto više volim! Bukvalno od druge polovine avgusta sam non-stop na putu! Ne volim jul i avgust kad svi idu - rekla je Vanesa.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Vanesa Šokčić

Vanesa je ispričala i kako su svi članovi porodice Trajković njeni prijatelji, a Marka, koji je juče postao otac po drugi put, gleda kao svoje dete.

- Ovom prilikom čestitam svima, Slađi i Đaniju, prvenstveno mom sinu Maretu, jer to je moje dete. Minji, podarila nam je lepoticu, imala je rizičnu trudnoću - ispričala je pevačica, pa otkrila da li su Đanijevi unuci razmaženi:

- Ni Lav, ni Nikola nisu razmaženi, ali nisam sigurna za Niku. To je bilo kao je Sofija rođena, ona je bila igračka za sve nas - rekla je ona.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Vanesa Šokčić

Vanesa je otkrila i tajnu svog mladalačkog izgleda.

- Volim da spremam i kuvam, kad vidim da sam preterala, uvek se setim svog druga Džeja: "Maco, probuši kašiku". A šta ćemo sa viljuškom? (smeh) - ispričala je Vanesa.

Šokčićeva se na kraju našalila na račun Đanijeve Slađe, koja nam je nešto ranije priznala da se zaposlila kao bračni savetnik.

- Ona daje, ona prima, to je okej. Prima savete šta god joj kažemo, i ona nama daje savete. Ali je cepa Đani (smeh) - našalila se ona i otišla.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zlata Petrović i Slađa Trajković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading