ĐANIJEVA SLAĐA SE ZAPOSLILA! Šokiraće vas njeno novo ZANIMANJE, otkrila i šta je spremila za snajku koja se PORODILA! (VIDEO)

Autor: G. D. / B. P. M.

Zabava

11.10.2023

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Trajković priznala da poštuje tradiciju, a onda otkrila da je našla posao!

Slađa Trajković, supruga popularnog folkera Radiše Trajkovića Đanija, stigla je u poznati prestonički hotel, gde su organizovali proslavu povodom rođenja unuke Nike. Njihov sin Marko, koji je po drugi put postao otac, stigao je prvi na proslavu, a već mu je nekoliko osoba iscepalo majice. Slađa je za Republiku otkrila kako se oseća.

- Osećam se savršeno. Još jedna prinova u domu Trajkovića. Poseban je osećaj, devojčica, mada ja imam unuku od prvog sina, ali ona je malo dalje. Razmaziću je... Hoću... Ne znam zašto ime Nika, tako su roditelji odlučili, pobedila je - rekla je Slađa.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Slađa Trajković

- Dobili su sve i svašta od nas, samo da smo zdravi. Bitno je da imamo da jedemo, da pijemo, da nam je dobro - dodala je ona.

- Mi smo uvek slavili tradicionalno, sad je sve nešto moderno, to mi se ne sviđa. Snaha kad izađe iz bolnice, to ide pogača, pa pile, ja ću spremiti po mom. Pa kom se svidi... - istakla je Đanijeva supruga.

Slađa je otkrila da li je ona zaslužna za to što je Đani smršao, pa se osvrnula na njegovu izjavu da su najaktivniji posle 2.

- Slabo se viđam sa Đanijem u poslednje vreme, uposlio me je, radim puno, malo da ga odmenim. Ne verujte mu sve šta kaže. On je veliki šaljivdžija. Posle dva? On tad nikad nije kod kuće, ne znam gde radi tu rekreaciju, možda na Košutnjaku. Nije ni lako biti njegova supruga, svi misle da je bajno, sjajno, 28 godina smo u braku, ja sam krenula sad da radim kao bračni savetnik, pošto me svi pitaju kako uspevam - istakla je Slađa.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Slađa Trajković

- Meni su čestitali sa estrade, svi koji su mi bitni, Đani možda ne zna. Ja sam pozvala sve koji su mi bitni. Sad je mojoj Sofiji punoletstvo, tad smo spremili nešto posebno, pa nisam sad htela toliko da zovem. Sofija je moja i Đanijeva mezimica, zaslužila je - ispričala je Slađa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kizo kizo

12.10.2023 07:22

Može da radi kao glumica, da glumi konja u filmovima!!!