"NISU MI ČESTITALI, NISAM IH NI ZVAO" Đani kivan na estradnjake - samo je njih DVE pozvao na proslavu povodom ROĐENJA UNUKE! (VIDEO)

Autor: G. D. / B. P. M.

Zabava

11.10.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Trajković slavi rođenje male Nike, a popularni folker je za Republiku otkrio da je kivan kolege!

Marko Trajković, sin folkera Radiše Trajkovića Đanija, juče je postao otac po drugi put. Njegova supruga je na svet donela devojčicu, kojoj su dali ime Nika, a Trajkovići su danas organizovali proslavu u jednom poznatom beogradskom hotelu.

Đani, koji je juče spavao kad je dobio unuku, otkrio je za Republiku kako se oseća i koji je poklon spremio za mezimicu.

- Ja sam proveo noć radeći, legao, ulazi mi Slađa, kaže: "Porodila se snajka". Samo neka je slavlja, neka je nervoza, svi nešto nervozni - rekao je Đani.

- Baba razmišlja o darovima, ja sam samo tu da izvadim pare. Velika laž je da sam prestao da pijem. Prestao sam da pijem pivo - dodao je pevač.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Đani stigao na proslavu

Đani nam je pre ulaska u prestižni hotel otkrio i da je ljut na kolege zbog toga što mu nisu čestitali rođenje unuke, te ih nije ni pozvao na proslavu.

- Pevaju neki momci iz Šapca. Od kolega ko me je zvao, njega sam pozvao na slavlje. Niko mi nije čestitao, nikoga nisam ni zvao. Samo su mi drugovi čestitali. Vanesa, Zlata Petrović, mi smo stari banditi - ispričao je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading