KAKVU SNAJKU ZLATA IMA! Petrovićka stigla na Đanijevu proslavu sa sinom Jovanom i njegovom atraktivnom devojkom! (VIDEO)

Autor: G. D. / B. P. M.

Zabava

11.10.2023

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka Jovana Pejića, sina Zlate Petrović, privukla veliku pažnju na proslavi povodom rođenja Đanijeve unuke!

 

 

Porodica Trajković večeras je upričila slavlje u jednom poznatom beogradskom hotelu povodom rođenja male Nike, koju je juče na svet donela supruga Marka Trajkovića, sina popularnog folkera Radiše Trajkovića Đanija.

Među prvima je na proslavu stigla Đanijeva koleginica i dugogodišnja prijateljica Zlata Petrović, koja je povela svog sina Jovana Pejića i njegovu devojku.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zlata sa sinom Jovanom i njegovom devojkom

Jovanova devojka privukla je veliku pažnjih svih prisutnih. Svoju zanosnu figuru pokazala je u uskoj crnoj haljini i nije skidala osmeh sa lica. Zlata je nosila belu košulju i farmerice, dok je Jovan imao belu majicu i pantalone.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zlata sa Slađom Trajković

Đani nam je ranije otkrio da nije pozvao mnogo kolega na slavlje, kako mu niko osim Zlate i Vanese Šokčić nije čestitao rođenje unuke.

- Pevaju neki momci iz Šapca. Od kolega ko me je zvao, njega sam pozvao na slavlje. Niko mi nije čestitao, nikoga nisam ni zvao. Samo su mi drugovi čestitali. Vanesa, Zlata Petrović, mi smo stari banditi - ispričao je pevač za Republiku.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jovan Pejić sa devojkom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading