"POZDRAV ZA ZLATU PETROVIĆ" Slavni harmonikaš progovorio o svojim LJUBAVNICAMA!

Autor:

Zabava

10.10.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni Mirko Kodić se tri puta ženio, a sada je otkrio da li je imao ljubavnice!

"POZDRAV ZA ZLATU PETROVIĆ" Slavni harmonikaš progovorio o svojim LJUBAVNICAMA!

Foto: ATA Images

Mirko Kodić, jedan od najpoznatijih harmonikaša na našim prostorima, važio je za velikog zavodnika. Mnogima pevačima je pomogao da naprave karijeru, a kako kaže, najponosniji je na uspeh Cece Ražnatović.

Mirko je gostovao u jednoj emisiji, te se osvrnuo na svoj ljubavni život. Harmonikaš se ženio tri puta, a otkrio je da li je imao ljubavnice.

- Pa, dobro. Dešavalo se... Sad baš da ih imenujem neću, ali pozdraviću Zlatu Petrović recimo - odgovorio je Mirko u jednoj emisiji, pa dodao:

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Mirko Kodić

- Ona je sada prijateljica moje supruge. Ona je faca, voli moju suprugu Silviju, Gocu Božinovsku i Vanesu Šokčić. Ona je takav lik, kada sam imao nesrećan slučaj sa nogom ona je prva došla kod mene kući, donela dve torbe voća i povrća i stavila 500 evra na sto. Ja kažem imam pare, ne treba, ona mi kaže neka neka se nađe. Ona se zeza sa mojom ženom, Zlata je normalan lik, nije budala, a imao sam i budale koje sam odbacio iz svog života. One su bile sa mnom samo da se hvale da su bile sa mnom.

Mirko je ispričao i kako se ugasila ljubav sa Zlatom Petrović, koja mu je, kako je jednom prikom istakao, bila najveća ljubav.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Zlata Petrović

- To je trajalo osam devet meseci i to je to. Ljubav dok traje, ja sam živeo i živim u braku dok volim. Živim u braku dok volim. Moju suprugu Silviju najviše volim. Sa Jasnom sam ostao dobra jer imam sina sa njom, Aleksandra. Prva supruga Ljilja sada živi u Francuskoj, sa njom sam takođe dobar, imam sina Vladimira sa njom, to nas veže. Mi smo normalni i treba da funkcionišemo. Kod ovih mladih to ne pije vodu i tu je greška, ti moraš da imaš na okupu, ja sam jednom slavio rođendan i okupio sam sve žene i decu i na čelu stola Mirko Kodić - ispričao je on za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading