"KAO SVETA PETKA NAD PLANETOM" Aleksandra Prijović raspametila Nadu Topčagić, uporedila je sa Prepodobnom mati Paraskevom!

Autor:

Zabava

10.10.2023

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Aleksandra Prijović oduševila svoju stariju koleginicu!

"KAO SVETA PETKA NAD PLANETOM" Aleksandra Prijović raspametila Nadu Topčagić, uporedila je sa Prepodobnom mati Paraskevom!

Foto: ATA Images

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović ne prestaje da oduševljeva region. Juče je otišla u Sarajevo, gde će krajem meseca imati dva koncerta u Zetri, a narod ju je spopao na ulici, kako bi se slikali i porazgovarali sa njim. Njen uspeh je jedna od glavnih tema u Hrvatskoj, nakon što je pevačica rasprodala tri zagrebačke Arene i pustila karte za prodaju za četvrtu.

Republika

Foto: IM Live Production

Aleksandra Prijović

Aleksandru sve češće javno hvale koleginice, naročito one starije, a poslednja u nizu bila je pevačica Nada Topčagić, koja je u svom stilu prokomentarisala Priju.

Republika

Foto: ATA Images

Nada Topčagić

Nada je na svom Instagram profilu podelila famozni Prijin selfi, koji je nastao tokom trećeg koncerta u Štark Areni, pa je uporedila sa Svetom Petkom.

- Bravo, Aleksandra Prijović. Dete, niko posle tebe. Kao Sveta Petka nad planetom! Voli te Nadica - napisala je Nada.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Nade Topčagić

Aleksandra je nedavno istakla da je oduševljenja podrškom svojih kolega i da joj svaki divan komentar znači. Aleksandra nije prva pevačica koju je Nada uporedila sa Svetom Petkom. Podsetimo, tako je svojevremeno govorila o Ani Đurić Konstrakti.

- Stvarno joj svaka čast, ona kao da je sa druge planete! Ja nju celo veče analiziram, njene oči moraš da gledaš, kao dva duboka izvora, to je takva dubina u očima, prosto moraš da je gledaš! Ona kao da je Sveta Petka, kao da je sa druge planete, kao da je vazemaljac, čoveče! Ne mislim ništa loše, ali mnogo je posebna - ističe ona.

Republika

Foto: printscreen youtube/Eurovision Song Contest

Konstrakta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading