ZLATA PETROVIĆ POBESNELA NA KOLEGU: Napravila dramu usred veselja, snimak ISPLIVAO na mrežama! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.10.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se žestoko iznervirala, fanovima se nije svidelo njeno ponašanje.

ZLATA PETROVIĆ POBESNELA NA KOLEGU: Napravila dramu usred veselja, snimak ISPLIVAO na mrežama! (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Pevačica Zlata Petrović latila se mikrofona na jednom veselju. Međutim, kamere su usnimile kad je njoj naglo opalo raspoloženje tokom njenog čuvenog hita "Aj vino vino". 

Naime, na društvenoj mreži TikTok pojavio se snimak na kojem se pevačica pred svima iznervirala zbog kolege iz benda, a to su mogli svi da čuju jer je u rukama imala mikrofon. 

Pevačici mikrofon nije bio po volji, a zamena je značajno prekinula šou. Snimak se masovno širio po društvenim mrežama, a komentari su se nizali kao ludi. 

Dok su se jedni držali njenog dobrog izgleda, pevanja, drugi su smatrali da je Zlata mogla i malo suptilnije da reši problem, „kao profesionalac". 

„Ovako ne treba da se ponaša pevač, odličan primer kako ne treba, nego priđeš, namesti se mikrofon i sve što treba, a ne da se dereš na kolege tako", samo je jedan od oprečnih komentara koji se i dalje nižu.

Snimak sa veselja možete pogledati u nastavku ovog teksta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading