NAŠA GLUMICA ŠETA U TANGAMA PO ULICI: Za šok prizorom nema ko se nije okrenuo! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.10.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Karan svojim izdanjem je šokirala sve pristune i nema ko se nije okrenu za njom.

NAŠA GLUMICA ŠETA U TANGAMA PO ULICI: Za šok prizorom nema ko se nije okrenuo! (FOTO)

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages, Republika

Poznata glumica Marija Karan često svojim objavama na Instagramu oduševljava svoje pratioce, a sada je sve šokirala kada je u tanga farmerkama prošetala ulicom.
Naime, glumica je tokom leta imala nekoliko vrelih izdanja koje je podelila na društvenim mrežama i svi su tada komentarisali kako savršeno izgleda, ali ovo je bilo malo previše, bar po komentarima ispod fotografije gde je Marija u tangama.

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Karan u tanga farmerkama

- Mislim da joj ovo ne priliči, To Marko, izgledaš nikad bolje, Prezgodna si, sve ti stoji, Ne sviđa mi se ovo, baš ne ide uz nju - bili su samo neki od komentara. 

Inače, glumica je otputovala u Pariz, a na iznenađenje mnogih usudia se da obuče veoma smelu kombinaciju - popularni model tanga farmerki, koji joj je stajao kao saliven, međutim zbog ovako izazovnog izdanja privukla mnoge poglede na ulici i napravila pravu pometnju. Tanga farmerke istakle su Marijine obline, a bela košulja koju je imala gore, pala je u drugi plan.

Republika

Foto: Republika

Marija Karan na moru

Podsetimo, glumica iza sebe ima jedan propali brak. Ipak, posvećena je porodici i savršena je majka, ali finansijsku sigurnost joj pruža prvi suprug Džoel Lubin, koji redovno plaća alimentaciju za zajedničko dete. Producent je zbog ove ljubavi prešao u pravoslavlje i večao se u crkvi Ružica na Kalemegdanu. Zbog svadbe je u Srbiji tada stigla i mladoženjina porodica iz Amerike.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading