OTKRIVAMO DA LI ĆE BARAK BAHAR OTIĆI U RAT: Ovo je prava istina o vojnom statusu trenera Crvene zvezde

Autor:

Sport

09.10.2023

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelac je potrešen dešavanjima u njegovoj zemlji, tamo su mu porodica, rodbina, prijatelji.

OTKRIVAMO DA LI ĆE BARAK BAHAR OTIĆI U RAT: Ovo je prava istina o vojnom statusu trenera Crvene zvezde

Foto: FK Crvena zvezda

Barak Bahar potrešen je zbog rata u Izraelu. Napad Hamasa na domovinu trenera Crvene zvezde i odgovor koji su eskalirali u veliki oružani sukob odrazili su se i na raspoloženje šefa struke crveno-belih, a tragediju težom čine i razne priče oko njegovog vojnog statusa, odnosno navoda da bi mogao da se pridruži armiji i da ode u rat. Tragom te informacije, Republika je uspela da sazna pravu istinu o tome šta će biti sa Baharom, ali i ostalim Izraelcima u timu prvaka Srbije.

- Zvaničnih kontakata na temu eventualnog odlaska Bahara u vojsku nije bilo. Za sada ne postoje šanse da Izrael pozove trenera Crvene zvezde da se javi na dužnost, kao niti bilo kojeg drugog sportistu koji je u inostranstvu. To su sve čaršijske spekulacije, ali zvanično to niko ni ne spominje. Bahar živi i radi trenutno u Beogradi i tako će i ostati - rekao je za Republiku izvor upućen u relacije između trenera Zvezde, kluba i obaveza prema njegovoj domovini.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Jedino što je potpuno tačno je da sve što se dešava u Izraelu ostavlja traga na Baharu.

- Barak je potrešen svime što se dešava u njegovoj zemlji, što je i razumljivo. Tamo su mu porodica, rodbina, prijatelji. Baharu zbog toga nije prijatno, ali on maksimalno obavlja svoje dužnosti, kao i ostali Izraelci u Zvezdi. Svi su bili na utakmici protiv Radničkog 1923 u Kragujevcu, on i njegov stručni štab na klupi a golman Omri Glazer među stativama. Sve dok mogu da se usredsrede na fudbal tako će i ostati - dodao je naš izvor.

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Ono što je dobro u celoj situaciji je da predstoji pauza u klupskom kalendaru zbog reprezentativnih obaveza u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. i Nemačkoj. To vreme Bahar će iskoristiti da se sabere.

- Prvobitni plan je bio da Barak ide u Izrael, ali kada je počeo rat ta mogućnost je otpala. On će ostati u Beogradu, odmarati se, ali i pripremati sa ekipom za nastavak šampionata i utakmice u Ligi šampiona - najavio je naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading