SOCIJALNA RADNICA ZAVELA DEČAKA OD 13 GODINA: Majka pronašla UZNEMIRUJUĆE poruke, pa sve odmah prijavila policiji! (VIDEO)

Autor: M.O.

Lifestyle

13.10.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije mogao ni da sluti da je u stanju to da uradi.

SOCIJALNA RADNICA ZAVELA DEČAKA OD 13 GODINA: Majka pronašla UZNEMIRUJUĆE poruke, pa sve odmah prijavila policiji! (VIDEO)

Foto: Shutterstock

ilustracija

Prema policijskim izveštajima, socijalna radnica iz savezne američke države Ohajo optužena je da je imala intimne odnose sa trinaestogodišnjim dečakom.

Pejton Šajris (24) bila je dodeljena dečaku: on je bio pod njenim nadzorom i staranjem. 

Šta se zapravo dešavalo otkriveno je kad je majka pronašla uznemiravajuće poruke kod sina. Slučaj je momentalno prijavila policiji, a mlada Šajris je sve priznala. 

Šajris je licencu za posao dobila u junu ove godine; pre toga je radila za Nacionalni program za zastupanje mladih.

Optužena za nezakonito se*sualno ponašanje sa maloletnim licem. Sa 13-godišnjim dečakom imala je redovne intimne odnose tokom septembra, na različitim lokacijama. 

Majka je pronašla i njihove eksplicitne snimke

Na osnovu sudskih beleški koje su dostupne javnosti može se saznati da je majka pronašla poruke koje su razmenili njen sin i Pejton Šajris i da je zabrinuta žena odmah zatim kontaktirala policiju. Ironično je da je u ovim porukama Šajris pitala dečaka da li je izbrisao poruke i da li ih je njegova majka možda videla. 

Istražitelji su pronašli snimak u telefonu tinejdžera koji pokazuje kako on i Šajris upražnjavaju intimne odnose širom grada Kolumba.

Posle pojavljivanja na sudu Šajris je određena kaucija od 500.000 dolara.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading