SAZNAJEMO! Žena plaćenog ubice pozvana u tužilaštvo: Evo šta će supruga Sretka Kalinića morati da objasni

Autor:

Hronika

25.09.2023

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kalinićeva žena će se pred istražnim organima izjasniti na navode da je pre nego se u martu ove godine udala u zatvoru, prevarila sud da je njegova vanbračna supruga.

SAZNAJEMO! Žena plaćenog ubice pozvana u tužilaštvo: Evo šta će supruga Sretka Kalinića morati da objasni

Foto: Facebook

Sretko Kalinić i njegova supruga

Supruga taze oženjenog ubice zemunskog klana, Sretka Kalinića (49),  Beograđanka Jovana M. (27) danas je pozvana na saslušanje u Drugo javno tužilaštvo u Beogradu
Ona je to potvrdila za Republiku, rekavši kratko da su optužbe za koje odgovara besmislene. 

- Sretko i ja smo venčani i to je protvrda naše čvsrte veze koja je dovela do toga. Ne želim publicitet zbog mog posla i života uopšte jer je moj dragi tamo gde jeste, a među nama je sve odlično što je meni i najbitnije - rekla je Jovana sa osmehom za Republiku. 

Kalinićeva draga će se pred istražnim organima izjasniti na navode da je pre nego se u martu ove godine udala u zatvoru, prevarila sud da je vanbračna supruga "Zemunca". Ona je na taj način želela da dobije dozvolu da poseti Kalenića u pritvoru u "ljubavnoj sobi", ali sud je posumnjao u njen bračni status te joj nije izdata takva dozvola.

Inače, ovaj par je matičar venčao u julu ove godine, u KPZ "Zabela" u Požarevcu, gde mladoženja izdržava maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina u Sedmom paviljonu. 

Foto: Facebook

Supruga Sretka Kalinića se ranije slikala sa Nemanjom Vidićem

Kaliniću je kumovao Nenad Bujošević Rambo (53), bivši pripadnik JSO, koji je već 22 godine u samici u istom zatvoru gde i Kalinić, dok je Jovani svedok na venčanju bio njen drug, sa kojim deli navijačku strast prema crveno-belom timu sa stadiona "Rajko Mitić".  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading