JEZIVO IŽIVLJAVANJE NAD ŽENOM U LAZAREVCU! Udarao suprugu pesnicama u glavu - kad je mučena žena pala MANIJAK JE URADIO OVO!

Autor:

Hronika

21.09.2023

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povređenoj ženi je pružena lekarska pomoć u hitnoj službi doma zdravlja.

JEZIVO IŽIVLJAVANJE NAD ŽENOM U LAZAREVCU! Udarao suprugu pesnicama u glavu - kad je mučena žena pala MANIJAK JE URADIO OVO!

Foto: shutterstock

Ilustracija

D. R. (42) iz Lazarevca uhapšen je zbog sumnje da je izvršio nasilje u porodici nad svojom suprugom T. R. Policija ga je privela u Lazarevcu u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u tom gradu i odredila zadržavanje do 48 sati.

Prema informacijama, nasilje se dogodilo nakon verbalne svađe između D. R. i njegove supruge T. R. D. R. je navodno fizički napao svoju suprugu i udario je nekoliko puta pesnicom u glavu. Nakon što je pala, uhvatio je za telo i počeo da je vuče.

Povređenoj ženi je pružena lekarska pomoć u hitnoj službi doma zdravlja, gde su joj konstatovane lake telesne povrede. Uhapšeni D. R. se suočava sa optužbom za nasilje u porodici, a dalji postupak će pratiti nadležne pravosudne institucije.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading