NAJEZDA "VAMPIRA" U SREMSKOJ MITROVICI! Jedan mladiću odgrizao OBRVU, drugi pribio ženu u zid pa MONSTRUOZNO ujeo za obraz - kakva je ovo pošast zahvatila Vojvodinu?! (VIDEO)

Autor:

Hronika

22.08.2023

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija iz Sremske Mitrovice intenzivno traga za napadačima.

NAJEZDA "VAMPIRA" U SREMSKOJ MITROVICI! Jedan mladiću odgrizao OBRVU, drugi pribio ženu u zid pa MONSTRUOZNO ujeo za obraz - kakva je ovo pošast zahvatila Vojvodinu?! (VIDEO)

Foto: instagram/printscreen/sremskamitrovica.mojgradsm

Napadi nasilja koji su se nedavno dogodili u Sremskoj Mitrovici izazvali su šok i zabrinutost među lokalnim stanovništvom. U oba slučaja, žrtve su bile brutalno napadnute, ostavljajući ozbiljne povrede i traume.

Prvi incident se odigrao pre samo 45 dana, kada je maloletnik izgrizao mladića (21) po celom telu i odgrizao deo njegove obrve. Prema izveštajima, dva mladića su se vraćala iz grada kada su se razdvojili da bi krenuli svojim putem. Ubrzo potom, jedan od njih je primetio čoveka koji ga je pratio i neočekivano napao. Mladić je doživeo niz udaraca i ugriza, te je otkinut deo kože oko njegove obrve.

Drugi incident se dogodio nedavno, kada je žena iz Sremske Mitrovice bila brutalno napadnuta od strane svog bivšeg supruga. Prema svedočenju, napadač je žrtvu povukao za kosu, udario je i stiskao joj glavu o zid zgrade. Incident se odigrao ispred bolnice u Sremskoj Mitrovici, a napadač je zatim zverski ugrizao žrtvu za obraz. Srećom, brza reakcija prolaznika sprečila je dalje nasilje.

Ovi uznemirujući incidenti naglašavaju ozbiljnost problema nasilja u društvu. Policija iz Sremske Mitrovice intenzivno traga za napadačima, a lokalna zajednica poziva na zajedničke napore kako bi se osigurala bezbednost i zaštita svih građana.

Ujeo je iz sve snage

Na društvenim mrežama pojavio se snimak žene sa ranama od ujeda na licu. Mnoge je prestravio snimak, a prema prvim informacijama objavljenim uz snimak, saznajemo da je izujedao muž koji ima zabranu prilaska.

Snimak je nastao 21. avgusta u Sremskoj Mitrovici, a kako se može videti, muškarac šutira dosta sitnijeg muškarca koji je bio na biciklu, u prisustvu i žene koja ima jezivi ujed na licu. Navodno, muškarac na biciklu je nasilnik koji je ženu maltretirao, kada su naišla dva brata koja su stala u njenu odbranu.

 

 

Sa ovom ženom ko zna šta bi bilo da nismo naleteli brat i ja. Viknula je 'Alo bre', brat je skontao da se nešto dešava. Rekao je "Ubiće je", zalepio joj je glavu za zid iz sve snage, zatim ujeo za obraz, žena je rekla da su razvedeni i da on ima zabranu prilaska, ali da policija ne reaguje. Žena je otišla u bolnicu i izašla sa papirom, ali i dalje policija nije došla, neki su samo posmatrali dešavanje, kao da su u pozorištu - stoji u objavi.

Otkinuo mladiću deo obrve

- Dva mladića su se vraćala iz grada, u jednom trenutku se razdvajaju, kako bi svako došao do svoje kuće. Nakon kratkog vremena, jedan od njih je primetio čoveka koji je nešto dovikivao, ali nije obraćao pažnju. Međutim, kada se okrenuo, taj mladić se našao iza njega i stavio mu ruku oko vrata. Mladić je nastavio da se kreće prema svojoj kući, dok je čovek koji ga je pratio nekoliko puta pokušavao da mu stavi ruku na vrat. U pokušaju da pobegne od nepoznatog napadača, mladić je pokušao da požuri i umakne mu. Ipak, napadač ga je sustigao nekoliko metara od ulaska u dvorište OŠ "Jovan Popović". Skočio je na mladića, oborio ga na zemlju i počeo ga udarati i gristi po telu - preneli su mediji.

Mladić (21) je zadobio više ugriza po telu, kao i otkinut deo kože kod obrve.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading