ZALEPIO JOJ GLAVU ZA ZID I UJEO IZ SVE SNAGE: Jezivi snimak PRETUČENE ŽENE u Sremskoj Mitrovici - jedva je spasili od MUŽA NASILNIKA (VIDEO)

Autor:

Hronika

22.08.2023

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak je nastao u Sremskoj Mitrovici, a ženu izujedao muž koji ima zabranu prilaska.

ZALEPIO JOJ GLAVU ZA ZID I UJEO IZ SVE SNAGE: Jezivi snimak PRETUČENE ŽENE u Sremskoj Mitrovici - jedva je spasili od MUŽA NASILNIKA (VIDEO)

Foto: Twitter/KALABASTER/SCREENSHOT

Na društvenim mrežama pojavio se snimak žene sa ranama od ujeda na licu. Mnoge je prestravio snimak, a prema prvim informacijama objavljenim uz snimak, saznajemo da je izujedao muž koji ima zabranu prilaska.

Snimak je nastao 21. avgusta u Sremskoj Mitrovici, a kako se može videti, muškarac šutira dosta sitnijeg muškarca koji je bio na biciklu, u prisustvu i žene koja ima jezivi ujed na licu. Navodno, muškarac na biciklu je nasilnik koji je ženu maltretirao, kada su naišla dva brata koja su stala u njenu odbranu.

- Sa ovom ženom ko zna šta bi bilo da nismo naleteli brat i ja. Viknula je 'Alo bre', brat je skontao da se nešto dešava. Rekao je 'Ubiće je', zalepio joj je glavu za zid iz sve snage, zatim ujeo za obraz, žena je rekla da su razvedeni i da on ima zabranu prilaska, ali da policija ne reaguje. Žena je otišla u bolnicu i izašla sa papirom, ali i dalje policija nije došla, neki su samo posmatrali dešavanje, kao da su u pozorištu - stoji u objavi.

 

 

O ovom jezivom nasilju u porodici, oglasio se i Dejan Dragojević, koji je stravični snimak podelio na svom Instagram nalogu, detaljnije o tome možete pročitati OVDE.

Ako trpite nasilje, kontakt telefoni Savetovališta protiv nasilja u porodici (SOS telefon i sigurna kuća) su:

0900-011-011, besplatan poziv, radnim danima od deset do 19 časova 
011 2769-466, radnim danima od deset do 19 časova 
062304-560, od 19 do deset časova
Hitni pozivi za prijavu nasilja u porodici mogu se izvršiti na broj 0900-100-600 od 00 do 24 časa, besplatnim pozivom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading