MUŠKARAC PRISUSTVOVAO ŽENINOM POROĐAJU PA PODNEO ZAHTEV ZA RAZVOD: Sada tuži bolnicu za MILION, tvrdi da OVO nisu smeli da dopuste!

Autor: M.O.

Lifestyle

21.09.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne reaguju svi muškarci isto kada prisustvuju ženinom porođaju, ipak, svi su se složili da je ovaj čovek video više nego što je trebalo.

MUŠKARAC PRISUSTVOVAO ŽENINOM POROĐAJU PA PODNEO ZAHTEV ZA RAZVOD: Sada tuži bolnicu za MILION, tvrdi da OVO nisu smeli da dopuste!

Foto: shutterstock

Sve je češći primer da muškarci prisustvuju porođaju. Taj celokupan čin je veoma dirljiv jer su tada podrška ženi i postaju mnogo svesniji kroz šta ona prolazi. 

Ipak nije tako retko da stvari pođu po zlu!

Australijanac je pokušao da tuži bolnicu u Melburnu za milijardu australijskih dolara (643 miliona dolara) zato što su ga ohrabrili i dozvoli li mu da prisustvuje carskom rezu svoje žene, tvrdeći da je to kod njega izazvalo "psihozu", prenosi RTS.

On je tom prilikom video krv i organe svoje supruge što je kako tvrdi, kod njega izazvalo psihotični poremećaj i promenilo mu život iz korena. 

Republika

Foto: Unsplash/John Looy

Nakon što je prisustvovao porođaju tvrdi da mu se raspao brak

 

Supruga  Anila Kopule je te 2018. godine rodila zdravu bebu, a godinama nakon porođaja je odluči da podnese tužbu protiv bolnice. 

Podneo je tužbu Vrhovnom sudu Viktorije, navodeći da je bolnica prekršila svoju obavezu brige koju ima prema njemu i da je dužna da mu plati odštetu.

On je sam sebe zastupao toko procesa, te je sebi odredio i procenio štetu za psihički poremeđaj na milijardu australijskih dolara.

Bolnice je odbacila tvrdnje da je pretrpeo bilo kakvu traumu. 

Oštećeni čovek je na sudu tvrdio da je od tog dana sve krenulo da se ruši da je taj ceo čin kriv za raspad braka. 

Podvrgnut je lekarskom pregledu gde se ponovo utvrdio stepen oštećenja, međutim bolnica je zatražila da se dalje istraživanje i ceo postupak obustavi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading