KADA SAM SE VRATILA IZ WC - A VIRILA JE NJENA NOGA: Zaprepašćena devojka (19) krenula je da se porađa kod kuće, nakon četiri godine braka i dvoje dece donela jasnu ODLUKU

Autor: N.J.

Lifestyle

18.09.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije znala da je trudna sve dok beba nije krenula da izlazi.

KADA SAM SE VRATILA IZ WC - A VIRILA JE NJENA NOGA: Zaprepašćena devojka (19) krenula je da se porađa kod kuće, nakon četiri godine braka i dvoje dece donela jasnu ODLUKU

Foto: Shutterstock

Porođaj

Fej Vajt (19) porodila se 6. maja, a kako tvrdi nije znala da je u drugom stanju. Svoje bolove pripisala je infekciji urinarnog trakta, te nije znala da joj je pukao vodenjak. Tokom trudnoće radila je testove ali nijedan nije ukazivao na drugo stanje.

- Uradila sam  oko šest testova na trudnoću tokom devet meseci i svi su bili negativni - rekla je ona i objasnila da nije redovno koristila kontracepciju, a u braku je četiri godine.

Ona već ima sina, i jednu trudnoću prekinutu u 18. nedelji, a tvrdi da ova nije nalik prethodnim. Objašnjava da joj je menstrualni ciklis bio normalan pre ovog porođaja.

- Moj život bio je veoma prosečan sve dok se nisam probudila u mlazu vode.

Nakon toga, u šoku i zbunjena zvala je svekrvu da je vozi u bolnicu.

- Otišla sam u WC jer sam osećala jak pritisak i nešto je izlazilo. Odgegala sam se nazad u svoju spavaću sobu i ispostavilo se da je to bila njena noga. Na kraju sam pozvala hitnu pomoć.  Doslovno je puklo. Bila sam u punom trudu. Od trenutka kada mi je pukao vodenjak do dolaska ćerke, prošlo je dva sata, bilo je tako brzo - rekla je i porodila se u hitnoj pomoći.

Foto: Shutterstock

Žena se porađa

Iako nije znala da je trudna, majčinski instinkt odmah joj je proradio:

- Od trenutka kad sam bila sigurna da dolazi, znala sam šta se događa i pomislila sam to je naše dete. Htela sam da je vidim da se uverim da je dobro.

Beba je rođena u 37. nedelji, a bila je teška šest kilograma. Hitno je prebačena na intenzivnu negu. Deset dana kasnije otišle su kući, a prijatelji su joj pomogli da  opremi sobu i kupi stvari za bebu. Bolnica joj je dala besplatne pelene.

Ona veruje da je iznenadno rođenje bebe pravo čudo.

- Sve je prošla sjajno, prkosi svima. Sada ne mogu zamisliti život bez nje. Volim  kada mi je život užurban, a ona ga definitivno održava užurbanim - rekla je ona odlučna da više neće imati dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading