TOMOVIĆ I IVANA PONOVO ZAJEDNO? Vladimir IZNENADIO bivšu Nenada Aleksića Ša za rođendan? (FOTO)

Autor:

Zabava

18.09.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje svi bruje o odnosu Vladimira Tomovića i bivše supruge Nenada Aleksića Ša!

TOMOVIĆ I IVANA PONOVO ZAJEDNO? Vladimir IZNENADIO bivšu Nenada Aleksića Ša za rođendan? (FOTO)

Foto: instagram.com/_ivv_, E-Stock

Bivši zadrugar Vladimir Tomović je pre dva dana stigao u Srbiji i odmah su krenule spekulacije da on ulazi u "Elitu", što je on odmah negirao. Tomović je potom privukao veliku pažnju objavom iz lifta, gde se uslikao sa velikim buketom cveća. Mnogi su pomislili da ga je namenio nekoj devojci, a on se ponovo oglasio i otkrio da je bio namenjen njegovoj kumi.

- Prođoh danas od stana do igraonice za decu sa cvećem u rukama, a narod me gleda kao da u najmanju ruku nosim bombu. Sve je pošlo u tri lepe - napisao je Tomović, pa objavio privatnu prepisku sa jednom damom:

Republika

Foto: Instagram.com

Vladimir Tomović

- I sa lopatom u ruci (dok si radio bazene) i sa svećem izgledaš vrh, Vlado! - napisala mu je izvesna gospođa, na šta je on odgovorio putem storija:

- Morao sam da podelim sa vama ovu čarobnu poruku. Ne poznajem gospođu lično, ali sve ti cvetalo i hvala ti do groba. P. S. Cveće je za moju kumu jer joj je bio pre par dana rođendan, a danas smo slavili, tako da se ne brinite. Nisam našao devojku. Još se nije našla neka opaljena i luda za mene - dodao je Tomović.

Republika

Foto: Instagram.com

Ivanin rođendan

Iako je Tomović rekao da je buket bio namenjen kumi, verne fanove je zaintrigiralo to što je on kupio buket cveća baš na rođendan Ivane Aleksić, bivše supruge Nenada Aleksića Ša, sa kojom su Tomovića spajali.

Ivana je dobila pregršt čestitki koje je podelila na svojim storijima, a i dalje je nepoznato da li je Vladimir buket namenio upravo njoj, kako se prethodno oglasio iz Kruševca.

Republika

Foto: Instagram.com

Ivanin rođendan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading