LEŠEVI IM SE RASPADAJU, PORODICE IH NISU PREPOZNALE! Tela manekenki pronađena jedna za drugim, porodice očajne: Sumnja se na UBISTVO! (FOTO)

Autor:

Svet

18.09.2023

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dve manekenke su pronađene mrtve u istom delu Los Anđelesa u roku od samo dva dana.

LEŠEVI IM SE RASPADAJU, PORODICE IH NISU PREPOZNALE! Tela manekenki pronađena jedna za drugim, porodice očajne: Sumnja se na UBISTVO! (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram

Istraga u vezi sa smrću manekenke Malise Muni (31) je pokrenuta nakon što je njeno telo pronađeno 12. septembra u njenom luksuznom stanu u centru Los Anđelesa. Lokalni mediji izveštavaju da se smrt Nikol Кouts (32), koja je pronađena mrtva u drugom luksuznom stanu u istoj oblasti 10. septembra, za sada ne smatra sumnjivom, i pored sumnji njene porodice.

Kako prenosi Mirror.uk, Malisina sestra je poznata gvajanska pop zvezda Džordin Paulin. Porodica je obavestila policiju nakon što su primetili da su tekstualne poruke sa njenog ajfona postale zelene umesto plave, što je ukazivalo na isključen telefon. Rođaci tvrde da Malisa nije odgovarala na telefonske pozive tokom cele nedelje.

Foto: Printscreen/Instagram

Manekenka koja je pronađena mrtva

Malisa je živela otprilike pet kilometara udaljeno od mesta gde je Nikol Кouts stanovala.

- Malisa je oduvek bila neko ko je mirotvorac u našoj porodici. Bila je stub naše porodice i starala se da se svi okupe i da vole jedni druge - rekla je pevačica.

Pop zvezda je navela da je njena sestra bila ljubazna osoba.

- Ovo mi je tako nadrealno da se budim plačući misleći da sam u lošem snu. Dobićemo pravdu za tebe, sestro moja, obećavam da nećeš nestati uzalud - napisala je Paulin.

Policija za sada nije saopštila da li postoji veza između dva smrtna slučaja.

Članovi porodice Nikol Kouts kroz suze su otkrili da veruju da je manekenka ubijena i da je "predator na slobodi".

Foto: Printscreen/Instagram

Nikol Kouts

- Nisam mogla da je prepoznam - rekla je njena tetka Mej Stivens opisujući kako je izgledala njena nećaka.

Tetka je opisala šta je zatekla u stanu.

- Verujem da je to bilo ubistvo. Jedna od njenih nogu bila je podignuta u vazduhu u položaju udaranja. To nije neko ko je samo legao u svoj krevet i umro - navela je Stivens.

Drejk Medison iz lokalne policije navodi da za sada nije poznato kako je manekenka umrla.

Nemamo saznanja da je posredi ubistvo ili drugi zločin. Nismo pronašli nikakve tragove koji bi ukazivali na to. Svašta može u pitanju - rekao je Medison.

Poručnik Rikardo Lopez iz mrtvozorničke kancelarije potvrdio je vreme i mesto njene smrti i naveo da je u toku "aktivna istraga".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading