HANA (22) DOŠLA NA KRF NA ODMOR, PRONAĐENA MRTVA NEKOLIKO SATI KASNIJE: Prolaznik uočio njeno telo sa ranom na glavi, ceo slučaj pod velom MISTERIJE

Autor:

Svet

05.09.2023

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčka policija pretpostavlja da je moguće da je konzumirala alkohol koji je možda bio kontaminiran metanolom.

HANA (22) DOŠLA NA KRF NA ODMOR, PRONAĐENA MRTVA NEKOLIKO SATI KASNIJE: Prolaznik uočio njeno telo sa ranom na glavi, ceo slučaj pod velom MISTERIJE

Foto: FACEBOOK

Britanska policajka Hana Emili Birn (22), koja je stigla na letovanje na Krf, pronađena je mrtva samo nekoliko sati nakon što je stigla u Кavos. Njeno telo bez znakova života otkriveno je u nedelju uz glavni put od strane jednog prolaznika.

Hana je odlučila ostati u gradu nakon što se njen kolega vratio u hotel. Pronađena je uz glavni put nakon što je navodno pala s visine i zadobila povredu na glavi. Lokalne vlasti na ostrvu trenutno istražuju da li je njeno piće bilo kontaminirano.

Glavni medicinski službenik koji je obavio prvi pregled Hane rekao je da je detektovao alkohol u njenom dahu. Grčka policija pretpostavlja da je moguće da je konzumirala alkohol koji je možda bio kontaminiran metanolom.

Republika

Foto: FACEBOOK

Hana Emili Birn

- Postoje pitanja o tome koju vrstu alkohola je konzumirala. Da li je u njega nešto sipano? Da li je bila toliko pijana zato što je nelegalni metanol bio u alkoholnim pićima koje je konzumirala? Odgovor leži u toksikološkim testovima koji će se sprovesti - kaže Janis Aivatidis.

On je dodao da očekuje da će toksikološki testovi otkriti "tačnu prirodu" supstanci uključenih u alkohol koji je policajka popila, prenosi Dejli star.

- Od vitalnog je značaja da se ove supstance otkriju. Očekujemo rezultat za nekoliko nedelja - rekao je Aivatidis

U međuvremenu, šef policije Кrfa Spiridon Skolarikis, je podigao nivo pripravnosti ostrvskih policijskih snaga i dao uputstva policajcima da brzo reaguju u barovima, zahtevajući "intervenciju u roku od jednog minuta" zbog sumnje da se u tim objektima služi kontaminirani alkohol.

Foto: FACEBOOK

Očekuje se da će Hanin očuh, koji je takođe policajac, stići na ostrvo kasnije ove nedelje kako bi preneo njeno telo u domovinu

Hanina porodica je izrazila duboko saosećanje prema njoj, opisujući je kao "izuzetno ljubaznu, duhovitu i brižnu osobu".

- Naša voljena Hana bila je lijepa iznutra i izvana. Bila je iznimno ljubazna, duhovita, brižna i imala je pravi životni život - napisali su oni opraštajući se od nje.

Očekuje se da će Hanin očuh, koji je takođe policajac, stići na ostrvo kasnije ove nedelje kako bi preneo njeno telo u domovinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading