IMALI SU INTIMAN ODNOS NA POTPUNO POGREŠAN NAČIN: Devojka došla na pregled zbog NEOBIČNIH BOLOVA, kada je doktor shvatio šta su uradili, hitno im je dao OVO

Autor:

Lifestyle

29.08.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovom paru je saopšteno da su imali intiman odnos na pogrešan način.

IMALI SU INTIMAN ODNOS NA POTPUNO POGREŠAN NAČIN: Devojka došla na pregled zbog NEOBIČNIH BOLOVA, kada je doktor shvatio šta su uradili, hitno im je dao OVO

Foto: Shutterstock

Devojka skida crni donji veš

Par iz Kine je odlučio da ima bebu, ali i nakon četiri godine pokušavanja njima to nije uspevalo. Doktor Lui Hongmei objasnio je malo detaljnije na šta je mislio.

- Četiri godine braka, a ni muž ni žena nisu znali kako da ona ostane u drugom stanju. Veoma su retki parovi kojima toliko nedostaje opšteg znanja - rekao je doktor.

Par ima 24 i 26 godina i potražili su pomoć nakon što su četiri godine uzastopno imali intimne odnose bez zaštite u želji da ona ostane u drugom stanju.

- Par je veoma mlad - muškarac 26 i žena 24 godine. Bili su veoma zdravi, ali, uprkos četiri godine braka, nije mogla da zatrudni. Porodica im je zbog toga stvarala veliki stres - ističe.

Foto: shutterstock.com

Par na pregledu kod doktora

Doktor je shvatio da nije nešto u redu jer je žena tvrdila da snošaj bio "neobično bolan", ali je nastavila s tim u nadi da će ostati u drugom stanju. Misleći da je reč o bolesti, ona je uradila neke testove, da bi na kraju otkrili nešto šokantno. Devojka je bila devica! 

Doktor je shvatio nakon pregleda da je devojka sve vreme imala analni seks, zbog čega nije mogla da ostane u drugom stanju. Međutim, doktor tvrdi da "nije neuobičajeno da ljudi nemaju ili imaju pogrešne informacije o seksualnom odnosu."

Kako bi ih bolje uputio, doktor je dao paru knjigu da se informišu i smernice kako ostati u drugom stanju. To se isplatilo jer je ona zatrudnela nekoliko meseci kasnije, piše "Njujork post".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading