"NA OVIM POZICIJAMA IMA PSIHOPATA KOLIKO I U ZATVORU": Jeziva ispovest psihološkinje koja SVAKI dan razgovara sa SERIJSKIM UBICAMA - na pomen sledećih imena PREVRNUĆE VAM SE ŽELUDAC

Autor: N.J.

Lifestyle

28.08.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Keri je radila sa najopasnijim serijskim ubicama. Tvrdi da je bila u direktnom kontaktu i shvata da je to deo njene profesije.

"NA OVIM POZICIJAMA IMA PSIHOPATA KOLIKO I U ZATVORU": Jeziva ispovest psihološkinje koja SVAKI dan razgovara sa SERIJSKIM UBICAMA - na pomen sledećih imena PREVRNUĆE VAM SE ŽELUDAC

Foto: shutterstock

Razgovor sa uhapšenim

Forenzički psiholog Keri Dejns karijeru je započela u zatvoru Vejkfild i tu je upoznala ozloglašene serije ubice, uključujući Denisa Nilsena, Iana Brejdija i Pitera Satklifa. Ona veruje da psihopate vrebaju svuda, ne samo u zatvorima.

- Psihopata je neko čiji mozak radi na drugačiji način – čiji su sistemi emocionalne obrade drugačiji od nas ostalih. I to ih navodi na hladno, bešćutno i bezosećajno ponašanje.  Mogu vam reći šta je na spisku za proveru psihopatije - neko ko je parazit, šarmantan, bezosećajan i nepromišljen - rekla je i dodaje:

- Istraživanje je pokazalo da na najvišim rukovodećim pozicijama ima isto toliko psihopata koliko ih ima u zatvorskom sistemu. I mislim da bi trebalo više pažnje posvetiti onima koji vode državu.

Keri je svoju karijeru započela u zatvoru Vejkfild, a od tada radi u nizu različitih ustanova sa policijom i sudovima.

- Radim sa svima, od pljačkaša do serijskih ubica. Upoznala sam Iana Brejdja i Pitera Satklifa. Denis Nilsen je bio u redovnom kontaktu sa mnom – sviđalo se to meni ili ne.

Foto: shutterstock

Zatvor

Ian - kao tinejdžer hapšen je zbog sitnih krađa. Kada je odrastao ubio je više dece zajedno sa svojom devojkom i za to je osuđen 1960. godine. Preminuo je pre 5 godina.

Denis - ubio je najmanje 12 dečaka, a sedam je planirao, većina su bili beskućnici i homoseksulaci. On je preminuo 2018. godine.

Piter - odgovaran je za ubisto 13 žena i ozbiljno ranjavanje još 20. Preminuo je od korona virusa 2020. godine.

Ona je takođe bila nezavisna psihološkinja koja je procenila Čarlsa Bronsona na njegovom saslušanju za uslovni otpust ranije ove godine, upoznavajući ga tokom dvogodišnjeg razdoblja. Tvrdila je da bi mu trebalo dopustiti otvorene uslove, ali je Odbor to odbio.

- Još uvek sam u kontaktu s njim i imam nekoliko njegovih umetničkih dela na stolu - kaže Keri i objašnjava:

- Problem je u tome što sistem ne zna šta bi s njim. Nije bilo nasilnog incidenta od 2018. godine.

Foto: prinskrin/jutjub

Zatvor, zelena zatvorska vrata izgled 

Nasilje koje vrše žene

- Stvarno nam je teško da shvatimo da su žene sposobne za nasilje ili dopustiti da se tako nešto dogodi njihovom detetu. Ipak, istina je da to stalno vidim u kliničkoj praksi - rekla je ona za "Dejli star".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading