AU, KAKVA PARTIJA: Novače, PAZI SE - Medvedev u Njujorku igra BRUTALAN TENIS!

Autor:

Sport

29.08.2023

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspeo je ruski teniser da obezbedi plasman u drugo kolo.

AU, KAKVA PARTIJA: Novače, PAZI SE - Medvedev u Njujorku igra BRUTALAN TENIS!

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev na US Openu

Danil Medvedev, trenutno treći teniser sveta, bez problema je savladao prepreku u prvom kolu US Opena, pošto je za samo 75 minuta porazio Mađara Atilu Balaša sa 3:0, po setovima 6:1, 6:1, 6:0.

Rus je odigrao fantastičan meč, napravio je preko 40 vinera, uz svega 12 grešaka i pokazao je svima zašto je, uz Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza, među najvećim favoritima za titulu u Njujorku.

Dominirao je Medvedev u svakom setu, na početku svakog je stizao do brejka, a zatim vrhunskom partijom privodio kraju svaki deo igre. Osvajač US Opena iz 2021. godine, kada je u velikom finalu pobedio Novaka Đokovića sa 3:0, u drugoj fazi će igrati sa boljim iz australijskog okršaja, u kom se sastaju Maks Pursel i Kris O'Konel.

Pobedu je na samom startu turnira zabeležio i Aleksandar Zverev. Nemac je bio bolji od Aleksandra Vukića, još jednog Australijanca, takođe sa 3:0 (6:4, 6:4, 6:4).

Zverev, inače 15. nosilac na poslednjem gren slemu sezone, u drugom kolu će se sastati sa boljim iz duela u kom igraju Francuz Konrad Lestijen i Nemac Danijel Altmajer.

Završeno je još nekoliko mečeva prvog kola, a dalje je prošao i Mateo Beretini, koji je u tri seta porazio Iga Embera, zatim Mateo Arnaldi, kom je Džejson Kubler predao meč posle prvog seta, kao i Atrur Rinderneh, nakon pobede od 3:0 protiv Dijega Švarcmana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading