BRUTALNE VESTI ZA NOVAKA: Đoković KORAK BLIŽI osvajanju US Opena!

Autor:

Sport

27.08.2023

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve ide kako treba za srpskog asa.

BRUTALNE VESTI ZA NOVAKA: Đoković KORAK BLIŽI osvajanju US Opena!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, trenutno drugi teniser sveta, nalazi se u Njujorku, gde ga uskoro očekuje početak US Opena, poslednjeg gren slem turnira u godini.

Nole u Njujork stiže nakon osvojene titule u Sinsinatiju, nakon što je u finalu za anale savladao Karlosa Alkaraza sa 2:1, posle velikog preokreta, u meču koji je trajao gotovo četiri sata.

Jasno je da je Srbin najveći favorit za titulu na ovom gren slemu, sa čime se slažu i kladionice, a sada je Nole dobio još jednu sjajnu vest.

Naime, IBM je analizirao žreb svakog tenisera pojedinačno, a od svih 128 tenisera u žrebu, naš as se nalazi na prvom mestu. Nakon Noleta, drugi najlakši kostur ima Karlos Alkaraz, svakako Đokovićev najveći protivnik u Americi, a zatim slede Janik Siner, Danil Medvedev, odnosno Frensis Tijafo, koji se nalazi na petom mestu.

Što se samog rasporeda tiče, Novak otvara turnir u utorak ujutru, a rival mu je Francuz Aleksandar Muler. Rival u eventualnom drugom kolu će biti Bernabe Zapata Miraljes ili Itan Kvin, dok bi u trećem mogli da gledamo srpski derbi između Đokovića i Lasla Đerea.

Novak bi u osmini finala mogao da se sretne sa Feliksom Ože-Alijasimom, dok su mu najverovatniji rivali u četvrtfinalu Stefanos Cicipas ili Tejlor Fric, u čijem delu žreba je i Miomir Kecmanović.

Videćemo kako će se stvari odviti u "Velikoj jabuci", ali nema sumnje da se svi slažu - Novak Đoković je najveći favorit da osvoji US Open i tako stigne do 24. gren slem trofeja u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading