ODRŽAN ŽREB ZA US OPEN: Novak imao sreće!

Autor:

Sport

24.08.2023

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika šansa za srpski derbi u trećem kolu.

ODRŽAN ŽREB ZA US OPEN: Novak imao sreće!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković nalazi se u Njujorku gde se sprema za poslednji grend slem turnir u sezoni, US Open, a sada je saznao i ime prvog rivala sa kojim će se suočiti.

Žreb za ovogodišnji US Open održan je ovog četvrtka.

Prvi protivnik Novaka Đokovića u Njujorku biće Francuz Aleksandar Miler!

Noletu će rival u eventualnom drugom kolu biti Bernabe Zapata Miraljes ili Itan Kvin, dok bi u trećem mogli da gledamo srpski derbi između Đokovića i Lasla Đerea.

Novak bi u osmini finala mogao da se sretne sa Feliksom Ože-Alijasimom, dok su mu najverovatniji rivali u četvrtfinalu Stefanos Cicipas ili Tejlor Fric, u čijem delu žreba je i Miomir Kecmanović.

Srpskog asa bi u polufinalu mogli da sačekaju Holger Rune, Kasper Rud, Frensis Tijafo ili Tomi Pol.

Na drugoj strani žreba nalaze se prvi nosilac Karlos Alkaraz, Janik Siner, Aleksander Zverev, Danil Medvedev i Andrej Rubljov, koji sa Noletom ne mogu da se sastanu pre velikog finala.

Podsetimo, Novak je u karijeri osvojio tri pehara na US Openu, ali poslednji sada već za njega davne 2018. godine. Od tog momenta je osvojio još devet grend slem trofeja, ali nijedan u Njujorku.

US Open počinje u ponedeljak, 28. avgusta, a finale je zakazano za 10. septembar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading