ZBOG JELENE ĐOKOVIĆ SE USIJALE DRUŠTVENE MREŽE! Novakova supruga ODUŠEVILA ceo svet! (FOTO)

Autor:

Sport

24.08.2023

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena najboljeg srpskog tenisera pokazala vrhunski stajling.

ZBOG JELENE ĐOKOVIĆ SE USIJALE DRUŠTVENE MREŽE! Novakova supruga ODUŠEVILA ceo svet! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Novak je osvojio Masters u Sinsinatiju i revanširao se Karlosu Alkarazu za poraz u finalu Vimbldona, na kome je najveću pažnju zavredela supruga prvog reketa Srbije Jelena Đoković.

Ceo svet je brujao o Jeleni nedavno tokom takmičenja u Londonu, a novim fotografijama na kojima na sebi ima poslovnu odevnu kombinaciju ponovo je oduševila njene pratioce, te pljušte komentari da izgledala mnogo lepo i seksi.

Supruga Novaka Đokovića na sebi je imala svetlo plavu košulju, bež pensil-suknju koja joj je savršeno stajala, dok je na nogama ponela potpetice, čija je cena 950 evra. 

"Koliko je ova žena seksi, tako lepa i nežna", "Moć. To vidim na ovim slikama", "Žena je zmaj", "Zaista bi valjalo da je češće viđamo ovako doteranu", "Predivna i posebna", "Bravo", samo su neki od komentara.

 

 

Time je Jelena još jednom pokazala nepogrešiv modni ukus, kao i da damama nisu potrebne skupocene toalete, nego samo prirodna lepota i samopouzdanje da bi oborile s nogu. 

Kada se pojavila na pretpremijeri filma "Mudrost traume", svi su ostali bez teksta.

 Danas smo imali projekciju filma "Mudrost traume" za predstavnike medija. Kroz par nedelja počinje projekcija filma u celom regionu, a bliži se i sam dolazak Dr Gabor Matea, pa nam je bila želja da zajednički napravimo dobar plan kako da što bolje informišemo širu javnost o ovome - rekla je Jelena Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading